![]() |
Re: SPANIA
ma omeni, eo inteleg ca a inceput sezonul job-urilor dar niciun smn de viatza pe aicea???
Poate va strange-ti toti la terasa unde lucru eu la un gratar si o halba de bere :p daca escalona va e asa departe casa campo cred ca va e mai aproape :p Aveti si locuri de parcare la nivelul asfaltului :p daca vreti sa veniti tinem legatura :p |
oricand,cu cea mai mare placere:D
|
Careva tentat sa mearga la KOE in Andorra ?
|
Quote:
Eu am o zilibera pe saptamana, daca pica pe ziua mea libera, si plecam de dimineatza buna, ca pe seaa sa fim inapoi eu vin/merg.. |
26-29 August
|
Eu din cate stiu nu va fi in Andorra, va fi pe un circuit de langa Burgos http://www.kingofeurope.net/2011/ind...rift&Itemid=49 si siteul circuitului http://www.circuitokotarr.com/localizacion.html
|
Cu atat mai bine, e si mai aproape de mine.
|
daca e pe un circuit langa buegos, este vorba de circuitul din jarama, unde sunt toate cursele, din zona madridului.. mi se pare ca e in aranjuez... Circuitul jarama....
Incerc sa fac rost de cateva invitatii, poate, poate... :p |
Quote:
Quote:
Madridul are intr-adevar circuitul de la Jarama, dar KOE nu are treaba cu Jarama sau cu Madridul;) Pentru mine e prea devreme sa ma pronunt, mi-ar place foarte mult sa merg, dar inca nu ma pronunt.. |
Nu e pe jarama , e un circuit langa Aranda de duero/burgos , eu in principiu merg ca am mai convins cativa prieteni dar mai e ceva timp pana atunci asa ca nu stiu nimic sigur. Jarama e aici pe A1 aproape de mine , la cativa km de Algete
|
daca e in zona burgos... Mie mie un pic peste mana, asi vrea sa merg, dar nu cred sa-mi dea liber sefu, ca e in plin august... Si aici la terasa unde mi-e job-ul... E plin pe vremea aia....
Oricum pana atunci mai este... My mobil N8 |
Aterizeaza vreunul la ibiza anul asta?
My movil 3310:twisted: |
cine merge la cross fighter ??
|
miine mergem la concentratie in Braga- Portugal, cine mai vine? Vorbin de peste 3.000 de masini tunate....
|
e cineva din Alicante ? am nevoie urgent de un mic ajutor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning