Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

aleks 07-10-08 19:50

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

unde-s doi americani iese imperialism, unde-s doi japonezi iese super putere economica, unde-s doi rusi iese perestroika si unde-s doi romani iese rtiganeala maxima.
muttley naste conflicte inutile si altii le intretin...
va rog eu frumos sa ne concentram doar pe masini, de asta suntem aici...

BTL-gordini 07-10-08 20:22

1 Attachment(s)
Ms mult Aleks pt interventie,si ce ai zis u confirm si eu ca nu si-au rost povestile aiurea ci doar cele cu privire la pasiunea noastra masinile.ms inca odata.:-)
Azi mi-am facut un tricou special cu BTL GORDINI,va pun stema care am pus-o pe tricou (negru):D

BTL-gordini 08-10-08 17:46

Am facut si noi ce am putut,oricum intotdeauna hatrik-ul e de bun augur,si rezolva problemele toate.Merge careva dintre colegi la show-ul de la Bucuresti?Vreau sa intreb oraganizatorii daca se ofera ceva avantaje partcicipantilor la show?

wsn_asf 09-10-08 16:10

Masina asta e un fel de General Lee romanesc,sper sa te vad la evenimentul de la buc!

BTL-gordini 09-10-08 16:20

1 Attachment(s)
Cam asa ceva ,mai nimerit de minune.:DChiar imi place f.mult acea masina care o am macheta acasa pe langa cea de gordini si mai ales renumitul film cu ea in action:lol:.In leg.cu showul de la Buc.,nu stiu inca daca voi fi acolo sau nu,oricum voi anunta .:?:

Villy ATS 09-10-08 16:33

daca vei veni la bucuresti vei da ocazia multor persoane de pe forum sa vada munca ta "live" ar fi o idee buna sa o aduci la 4tuning festival eu unu as fi incantat sa o vad

CED 09-10-08 17:13

si eu ma chinui sa il conving sa participe la showul de la bucuresti - deocamdata nu am avut succes

BTL-gordini 10-10-08 09:07

ms mult Villy pt.cele spuse,;)ne mai gandim pana atunci,si din cate imi fac eu calcule cred ca pica tura mea sa lucrez sambata:sad:.oricum anunt daca voi veni sau nu.Stiu ca CAT face eforturi sa mergem,dar o sa mai vb cu ea si va anuntam.:idea:
Cata' in leg cu desenul de pe tricou,l-am luat de pe www.gorde.org si l-am modificat cu CAT pt a fi ceva mai special.
Imi cer scuze pt.intarzierea de pe private message,dar am rasp.tuturor acuma,si daca nu a primit cineva rasp.sa imi spuna aici pt topic.Multumesc de intelegere;)

bolidu' 10-10-08 10:27

hai omule la Bucuresti!lumea o vrea live!:D

BTL-gordini 10-10-08 15:33

O sa fac tot posibilul sa vin la show,in primul rand tre sa rezolv problema cu serviciul deoarece e tura mea sambata aceea.Si eu as dorii sa fiu prezent acolo .;)

BTL-gordini 12-10-08 09:33

3 Attachment(s)
S-a desfasurat si la raliul de care va spuneam si am fost prezent acolo:D(spectator),se pare ca a fost o singura dacie si si-a facut pe deplin datoria de a arata tuturor ce poate Dacia:lol:.Am luat la puricat Dacia de la raliu pt a vedea modificarile facute la suspensii cat si alte modificarii pt.a mai fura meserie,si nu m-am murdarit pe degeaba bagandu-ma pe sub ea.:D Si ca si in fiecare etapa,Raliul Strajei si-a luat "TROFEUL" ;),o curba renumita si la fiecare etapa o masina rasturnata doar in acelasi loc.:rolleyes2

fiderzen 12-10-08 11:14

pai dacia aia sport are motor 1.8 16v de renault :P
a fost prezentata chiar de proprietar pe daciaclub, cu toate modificarile pe care le-a facut masinii..si este si un film cu ea pe youtube in teste...un filmulet mai vechi :P

BTL-gordini 13-10-08 10:33

Mergea f.bine dacia aceea cu asa motor.Vreau tai saptamana aceasta arcurile pe spate ca sa o cobor mai mult.stie cineva de ceva probleme daca o cobor mai mult sau ceva sa imi fie de ajutor.:-),eu vreau doar o spira taiata.:idea:

bolidu' 13-10-08 11:02

bine ar fii sa scurtezi si tija la telescoape sau chiar telescoapele dar daca nu ai unde sa faci operatia asta merg si asa!;)

BTL-gordini 14-10-08 08:30

Ms.Bolidu' pt informatii;),cand am taiat pe fata mi-a zis Cannavaro si Nig sa fac la fel,dar sa stii ca oricat ai forta telescopul niciodata nu va ajunge sa loveasca in cap,doar daca e terminat.O sa tai miercuri arcurile(1 spira)din fiecare si sa vedem ce va iesi.:D

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning