Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

Mr.Nice 14-04-05 09:19

Cred k acest topic o sa se inchida...
VOi vedeti ce scriem la topic? POZE, NU PALAVRAGEALA
VA MAI DAU O SANSA... PANA LUNI.

PEACE
:peace:

SFW 14-04-05 10:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
mah .. voua va plac .. de fapt hai sa o luam ashea

cunoshti o femeie .. e buna e ok .. plm .. dar cand aflii cum o cheama ..

de ex .. lenutza .. marieta .. plm .. nume de tzara ... nu va face sa datzi inapoi .. ?? p mine unu da ... da nush d c .. o fii vre`o tampenie de a mea ?

Vrei sa spui ca daca vine una la tine si se prezinta ... : Ileana, Ileana Lazariuc ... ii spui sa te lase in pace ca nu iti place numele ei ? :lol:

Dar ai dreptate, ti se cam taie chefu (da nu la cea de sus)

aicad 14-04-05 21:48

edd sigur ?? seamana mult de tot cu ileana! :D

Edd 14-04-05 21:54

HEy man that is not the girl. aia din dreapta roscata!!! aialalta ma doare in pla..fii mai clar in plm ca nu inteleg ce vrei sa zici !! :evil: :evil:

Psycho 24-04-05 14:28

1 Attachment(s)
nu shtoiu cine e .. a aparut la mine in tel .. si vb serios

Gabi 24-04-05 14:42

Vai tu, magicianule :lol: Ai baut prea mult, ai zis \"abracadabra\" si... hop, a aparut o poza cu o gagica, care se arcuieste :lol:

Bine dracu' ca n-a aparut vreuna dezbracata, ca atunci chiar iti parea rau :lol:

Psycho 24-04-05 23:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Vai tu, magicianule :lol: Ai baut prea mult, ai zis \"abracadabra\" si... hop, a aparut o poza cu o gagica, care se arcuieste :lol:

Bine dracu' ca n-a aparut vreuna dezbracata, ca atunci chiar iti parea rau :lol:

iti spun eu k imi parea rau si hai sa iti explic d c .. ptr k eu scot filme si .. poze mai intai la femeia mea in pc .. al ei e mai avansat k al meu .. si ea le vede .. si mi le aduce pe cd .. eu le tzin in pc si pe unele le mai urk pe forum .. iti dai seama daca era goala ce show iesea .. hai k daca era o sticla goala mai mergea da o fumeie goala si sa nu`mi aduk aminte .. o beleam .. de la capat la frunze :)

Gabi 25-04-05 00:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
iti spun eu k imi parea rau si hai sa iti explic d c .. ptr k eu scot filme si .. poze mai intai la femeia mea in pc .. al ei e mai avansat k al meu .. si ea le vede .. si mi le aduce pe cd .. eu le tzin in pc si pe unele le mai urk pe forum .. iti dai seama daca era goala ce show iesea .. hai k daca era o sticla goala mai mergea da o fumeie goala si sa nu`mi aduk aminte .. o beleam .. de la capat la frunze :)

Eu la altceva ma gandeam :lol:

Iti parea rau ca erai prea beat (din moment ce nu stii cine/unde/cand a facut poza) ca sa stii cine e :lol:

Psycho 25-04-05 08:25

nush de cine e facuta poza ... dar cica e facuta pe la 12 - 1 noaptea ... asa .. si am mai intrebat p unii si ziceau k nishte gagici se jucau cu telefonu meu ... am cautat filmuletze si alte poza da nu`s .. numa asta cred k a uitat sa o strearga :D DAMN

LaMishto 28-04-05 20:25

9 Attachment(s)
una din foste impreuna cu o amica de`a ei.. (scuze pt calitate, sunt facute cu telefonul.. :roll: )

Gabi 28-04-05 20:56

Muhahaha !!! Cobra imperiala, sa moara Bibi!!! Cata limba a scos :lol:

EvLSant0S 28-04-05 21:25

:lol: :lol: :lol: :lol:
bine zis gabi :)
mi-ai luat-o inainte.. :lol: :lol:

madfish 28-04-05 22:33

so full of life ... so ready for action :twisted:

TheSinner2 01-05-05 00:40

kelu din fundal esti tu? :)

LaMishto 02-05-05 13:56

dea.. si nu`s chel :P

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning