![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
Quote:
|
Da fratilor v-am rugat si eu ceva frumos sa imi spune-ti cei cu experienta dar asta este hai sa vorbim de banchete de e36 care oricum nu se vor pune pe dacie , daca probai iti dadeai seama ca intra aproape la fix doar ca se face o "cocoasa" la mijlocul canapelei lucru remediabil , si cu bordul mai bine pune de golf 2 si te pot ajuta cu detalii , dar cel mai bine reconditioneaza un bord de dacie 1300 ca la carte si va fii mai super decat orice bord de bmw pe dacie !
am vazut pe aici niste ceasuri superbe pentru 1300 , chiar de invidiat si cu vopsea identica cu cea de pe bord te pot ajuta eu costa 28 de ron kg mie mil aduce cineva din spania ! bafta numai bine si sper sa nu deranjeze pe nimeni postul meu ! |
2 Attachment(s)
Are cineva idee despre bordul acets?De pe masina provine?
|
pare a fii opel dupa ceasuri dar ce gama nu stiu sa-ti spun
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salut!
Am si eu o intrebare, se potriveste consola de supernova pe dacie cu bord CN 3? Si niste explicatii as dori de la cine a mai avut asa, daca trebuiesc modificari sau ceva. Multumesc mult! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am masurat latimea de pe o supernova a lu un prieten si se potriveste cam la fix la latime, sa vedem, astept sa-mi vina consola zilele astea si sa vad cum o prepar.
|
ce alte console mai merg puse pe dacie de pe alte masini ?
|
3 Attachment(s)
M-am apucat si eu de ceva, sper sa iasa cum trebuie, acum ramane de vazut....
|
1 Attachment(s)
o poza mai concludenta cu consola de nova...pe bord cn3
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning