Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Intalnire....? (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2809-intalnire.html)

albatros 23-12-09 23:23

Re: Intalnire...... ?

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2918010)
Am inteles ideea.
Data trecuta cand s-a vrut sa se faca ceva, s-au anuntat multi, iar la intalnirea propriu zisa au fost o mana de oameni, acum si cu sarbatorile te astepti la altceva? eu unul sunt rezervat.

incerc ..... ce ese ese .....intre craciun si anu nou ...zic ca de un suc au totzi timp... cine e om vin cine se anuntza si nu vine a2a oara este ignorat .. eu cu baietzi din no speed limit mam anuntzat ca vin ...desi naveam gume pentru iarna era zapada am mers mama intalnit cu ei ...deci cine e om e om cine nu pare rau .... vad cine vine facem o mika lista vedem cine e de cuv si cine nu ...

George RHD 23-12-09 23:30

albatros gandestii bine si eu sunt de acord cu tine da uite ca pe aici ...no comment ma poti trece pe lista si mie mi-ar placea sa fie gen adunariii cu multe masiniii ...VA URMA

albatros 23-12-09 23:35

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2918050)
albatros gandestii bine si eu sunt de acord cu tine da uite ca pe aici ...no comment ma poti trece pe lista si mie mi-ar placea sa fie gen adunariii cu multe masiniii ...VA URMA

lasa cai adunam ..vointza sa fie ....!!! trag de ei ..prin oras ...ii alerg ...cu ursu .... :)):)).....ce george sunt destui care stau dupa monitor hai frate in strada ....si vb acolo ..nu dupa monitor.sunt toti mecanici ..hai sa vorbim pe masini ...la o cafeea/suc / etc .......sper sa se anuntze ceva oameni ....:twisted: deci nu linutze nu nika ...duar o intalnire nui nevoie de masini tunate gume arse etc .. dur noi si colegi .... :D

Paul 23-12-09 23:37

Subsemnatu' prezent ca de fiecare data :).

albatros 23-12-09 23:39

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2918065)
Subsemnatu' prezent ca de fiecare data :)

super NO SPEED LIMIT ..cei mai tari ;)........asa haidetzi ..lista sa deschis ........si 10 daca ne adunam ...macar stim pe cine ne putem baza ..si pe cine nu ......lista e deschis ....si datzi si niste locatzi ....8)

George RHD 23-12-09 23:42

eu la belvedere acolo imi place....8)8)

albatros 23-12-09 23:44

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2918086)
eu la belvedere acolo imi place....8)8)

dap e bun ....daca e si zi frumoasa ..merg si poze ......bine gandit ... ;).....hai hai ideei ....;).....8)

Paul 23-12-09 23:49

Parcarea mare din Poiana,
locatii sunt destule, persoane interesate sa fie.

albatros 23-12-09 23:49

deci mica lista : pebbles-(ii datorez si 2 sucuri )
George-
Paul-
si EU-(radu user albatros)
hai lista continua :D......NU TREBE SA RUPETZI GUME SAU MASINI DUAR SA VENITI PREZENTZ CONTEAZA!!......

George RHD 23-12-09 23:49

se pare ca numai noi 3

albatros 23-12-09 23:51

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2918108)
Parcarea mare din Poiana,
locatii sunt destule, persoane interesate sa fie.

ma amagesc unpik singur .....ca e traziu si nu mai e nimeni pe net 12:52 dar maine ii iau pe toti la rand si primesc pm ...sa se miste .. :twisted: ca se ingrasa de carciun daca stau ....:lol::lol:

SASU5 24-12-09 10:58

pai daca ma anunta cineva si pe mine si nu deranjez vin si eu:oops:

albatros 24-12-09 16:09

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2918886)
pai daca ma anunta cineva si pe mine si nu deranjez vin si eu:oops:

cum sa deranjezi ??.....ori cine e bine venit ..;)....dar te rog sa te tzi de cuvand ....;)....

albatros 24-12-09 16:48

Aaaaaaaaaaaa si tzin ne aparat sa mentzionez (ca cea ce a zis colegu nostru sasu ma pus pe ganduri )...ca , cand ne intalnim nu vreu rivalitate intre noi adika sa explic nu vreu sa aud ca aa eu nu vin ca vine nu stiu care ca mia zis ca face si drege rivalitatzile le discutatzi ..pe mess intre 4 ochi numi pasa ....deci daca sunt vruni care se cearta ...fac pace pentru cateva ore! Multzumesc si pentru cei care sau anuntzat ca vin sa auzim si niste date adika o zi exacta !.....ce sa va mai zic pana ne reauzim / vedem / scriem.SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!sa ne vedem la o sarma..aduc eu painea si smantana :))):))......si mosu sa fie plin cu cadouri ... ;)....BAFTA!....

cmasaiu 24-12-09 22:09

ma anuntati si pe mine vin si eu :)) sper ca nu deranjez

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning