![]() |
Re: Intalnire...... ?
Quote:
|
albatros gandestii bine si eu sunt de acord cu tine da uite ca pe aici ...no comment ma poti trece pe lista si mie mi-ar placea sa fie gen adunariii cu multe masiniii ...VA URMA
|
Quote:
|
Subsemnatu' prezent ca de fiecare data :).
|
Quote:
|
eu la belvedere acolo imi place....8)8)
|
Quote:
|
Parcarea mare din Poiana,
locatii sunt destule, persoane interesate sa fie. |
deci mica lista : pebbles-(ii datorez si 2 sucuri )
George- Paul- si EU-(radu user albatros) hai lista continua :D......NU TREBE SA RUPETZI GUME SAU MASINI DUAR SA VENITI PREZENTZ CONTEAZA!!...... |
se pare ca numai noi 3
|
Quote:
|
pai daca ma anunta cineva si pe mine si nu deranjez vin si eu:oops:
|
Quote:
|
Aaaaaaaaaaaa si tzin ne aparat sa mentzionez (ca cea ce a zis colegu nostru sasu ma pus pe ganduri )...ca , cand ne intalnim nu vreu rivalitate intre noi adika sa explic nu vreu sa aud ca aa eu nu vin ca vine nu stiu care ca mia zis ca face si drege rivalitatzile le discutatzi ..pe mess intre 4 ochi numi pasa ....deci daca sunt vruni care se cearta ...fac pace pentru cateva ore! Multzumesc si pentru cei care sau anuntzat ca vin sa auzim si niste date adika o zi exacta !.....ce sa va mai zic pana ne reauzim / vedem / scriem.SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!sa ne vedem la o sarma..aduc eu painea si smantana :))):))......si mosu sa fie plin cu cadouri ... ;)....BAFTA!....
|
ma anuntati si pe mine vin si eu :)) sper ca nu deranjez
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning