![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
masina asa o fost cumparata, nu e a lu zozo, in afara de stikeru cu zozo de pe luneta nu cred ca i-o facut nimic. si zozo e dat disparut
|
"bodi-chit" :):):) Tare de tot!!!
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Am vazut masina prin oras, pe la turci, o tot bibilea.:lol:
|
personal nu-mi place spoileru spate, in rest e foarte tare. De masina asta zicea zozo ca o condus-o si ca prinde 120 in a I-a :)) cu siguranta
|
Quote:
|
pacat ca nu prea are grija de ea,o situ de vreo 1-2 ani si era cu spoilerele fisurate
|
1 Attachment(s)
probabil de aia se afla printre cele mai bine cotate integre din Germania ...va rog frumos abtineti-va de la comentarii inutile care inabuse o imagine. Daca si niste crapaturi care ulterior acestea se fac sunt considerate "spoilere rupte,alea alea" nu mai stiu ce sa mai cred. E f posibil sa nu sti ce inseamna fibra de sticla + banii pe care trebuie sa-i bagi intr-o masina ca sa arate idem genului tau de perfectiune.
Masina a aparut si la stirile ProTv..cand a fost realizat reportajul cu Dr Zozo |
Da... frumusetea lui Tomy, parca zicea ca o vinde, sa inteleg ca in sfarsit i-a ieshit ideea din cap?
Pentru ce-i ce se intreaba, masina asta chiar face 10.000 Rotatii pe minut, am martori care au vazut, si personal chiar m-am dat cu ea si merita tot respectul... dupa 6.000 de ture ti se cam inclesteaza mainile pe volan, destul de bine echilibrata masinuta. si cum zicea GTI-ul... "Gotta love the Hondas, no torque and you can hear it for 10 minutes before you see it." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|