Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masini vazute in Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27956-masini-vazute-sibiu.html)

PaulMIG 19-01-09 00:28

Re: Masini vazute in Sibiu

masina asa o fost cumparata, nu e a lu zozo, in afara de stikeru cu zozo de pe luneta nu cred ca i-o facut nimic. si zozo e dat disparut

GTI 19-01-09 15:03

"bodi-chit" :):):) Tare de tot!!!

manu 19-01-09 21:50

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by speedy_wrc (Post 747791)
mai mult ca sigur honda care ai vazut-o era o integra care a mai venit prin tara si anul trecut.cred ca despre asta e vorba.

Alex, un prieten bun de-al meu din Sibiu/Dusseldorf are masina.. si s a mai schimbat la aspect..dupa cum vezi. Masina este o Honda Integra Type R DC2..probabil singura din tara

T E N N Y - E 19-01-09 22:54

Am vazut masina prin oras, pe la turci, o tot bibilea.:lol:

PaulMIG 19-01-09 23:02

personal nu-mi place spoileru spate, in rest e foarte tare. De masina asta zicea zozo ca o condus-o si ca prinde 120 in a I-a :)) cu siguranta

manu 20-01-09 07:55

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1994745)
personal nu-mi place spoileru spate, in rest e foarte tare. De masina asta zicea zozo ca o condus-o si ca prinde 120 in a I-a :)) cu siguranta

de fapt toate elementele de pe caroserie contribuie la aerodinamica/stabilitate..nu a fost facuta doar ptr optik :-)

bulldog_cox 20-01-09 11:49

pacat ca nu prea are grija de ea,o situ de vreo 1-2 ani si era cu spoilerele fisurate

manu 20-01-09 13:24

1 Attachment(s)
probabil de aia se afla printre cele mai bine cotate integre din Germania ...va rog frumos abtineti-va de la comentarii inutile care inabuse o imagine. Daca si niste crapaturi care ulterior acestea se fac sunt considerate "spoilere rupte,alea alea" nu mai stiu ce sa mai cred. E f posibil sa nu sti ce inseamna fibra de sticla + banii pe care trebuie sa-i bagi intr-o masina ca sa arate idem genului tau de perfectiune.
Masina a aparut si la stirile ProTv..cand a fost realizat reportajul cu Dr Zozo

DirectHIT 20-01-09 23:35

Da... frumusetea lui Tomy, parca zicea ca o vinde, sa inteleg ca in sfarsit i-a ieshit ideea din cap?
Pentru ce-i ce se intreaba, masina asta chiar face 10.000 Rotatii pe minut, am martori care au vazut, si personal chiar m-am dat cu ea si merita tot respectul...
dupa 6.000 de ture ti se cam inclesteaza mainile pe volan, destul de bine echilibrata masinuta.
si cum zicea GTI-ul... "Gotta love the Hondas, no torque and you can hear it for 10 minutes before you see it."

bulldog_cox 21-01-09 00:18

Quote:

Originally Posted by manu (Post 1995687)
probabil de aia se afla printre cele mai bine cotate integre din Germania ...va rog frumos abtineti-va de la comentarii inutile care inabuse o imagine. Daca si niste crapaturi care ulterior acestea se fac sunt considerate "spoilere rupte,alea alea" nu mai stiu ce sa mai cred. E f posibil sa nu sti ce inseamna fibra de sticla + banii pe care trebuie sa-i bagi intr-o masina ca sa arate idem genului tau de perfectiune.
Masina a aparut si la stirile ProTv..cand a fost realizat reportajul cu Dr Zozo

te-ai atacat degeaba,nu am chef discuti in contradictoriu, masina arata bine, imi place dar atunci cand am vazut-o eu am vazut cum se circula cu ea,INTELEGI?? pt fericirea ta am editat postul.nu am zis ca arata rau am spus doar ca in momentul respectiv nu era intratinuta.si din cate stiu s-a mai discutat o data despre aceasta masina.

venom_sb 21-01-09 08:41

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1992171)
masina asa o fost cumparata, nu e a lu zozo, in afara de stikeru cu zozo de pe luneta nu cred ca i-o facut nimic. si zozo e dat disparut

Eu am citit pe undeva pe forum ca zozo e plecat prin anglia sau nu mai stiu exact unde!

manu 21-01-09 12:26

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 1997301)
Da... frumusetea lui Tomy, parca zicea ca o vinde, sa inteleg ca in sfarsit i-a ieshit ideea din cap?
Pentru ce-i ce se intreaba, masina asta chiar face 10.000 Rotatii pe minut, am martori care au vazut, si personal chiar m-am dat cu ea si merita tot respectul...
dupa 6.000 de ture ti se cam inclesteaza mainile pe volan, destul de bine echilibrata masinuta.
si cum zicea GTI-ul... "Gotta love the Hondas, no torque and you can hear it for 10 minutes before you see it."

Posesorul e langa mine :-P te saluta..masina este vanduta

autOcty 21-01-09 12:27

Quote:

Originally Posted by manu (Post 1998234)
Posesorul e langa mine :-P te saluta..masina este vanduta :-)

:lol: pai...cum e langa tine possesorul daca masina e vanduta??:lol:

manu 21-01-09 12:28

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 1998236)
:lol: pai...cum e langa tine possesorul daca masina e vanduta??:lol:

fostul...dar eu ma refeream la momentul ala

autOcty 21-01-09 12:31

Quote:

Originally Posted by manu (Post 1998239)
fostul...dar eu ma refeream la momentul ala

ma gandeam eu! oricum transmite-i (daca mai e langa tine) ca e faina!(pacat ca o vandut-o! si o intrebare...cam cati cp avea? si totusi...la 10 000 de ture mai facea ceva sau numa galagie?(adica peste vero 6-7000 de ture cam nu mai trag masinile...au forta da nu mai creste viteza!)

All times are GMT +2. The time now is 17:16.

- Copyright 2026 4Tuning