![]() |
Re: TM 24 ADY
sal adiverifica traversa la cutie...drum intins la toti elicitari pt arcuri...
|
Poti sa faci o poza la sistemul de prindere a cotierei.Multumesc
|
O intrebare... Cat ai dat pe jantele alea? :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
jentile canada is normale ? sau late ?
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Niste poze cu noua garda la sol...
|
arata mai bine,da nu suficient.Puteai sa o mai trantesti
|
Dacă maşina mai este şi utilă eu zic că este destul de bine trāntita fată de cum era.
Foarte frumoasă masinuţa Adi |
eu zic ca este destul de "trantita"...avand in vedere ca stai la tara ;)
Daca accepti o ideee, doua de la mine :) 1. neaparat incearca sa faci ceva la aripile alea fata...ori le schimbi ori incearca sa decupezi la ochelarii farurilor 2. un eleron cu capetele pline...sa fie mai lin... P.S. Imi place ca o tii curata si ingrijita :) |
arata bine mai ales si cu jentile noi , dar parerea mea e ca mai pueai sa tai din arcuri linistit , niciodata nu e prea tarziu , poate nu ai taiat mai mult din spusele baiatului cu dacia albastra din maramures ... e doar un punct de vedere
|
Quote:
Quote:
Cu aripile fata stiu ca trebuie neaparat ceva facut.Daca o sa mai vopsesc vreodata toata masina atunci le voi schimba cu siguranta.Acum cel putin o perioada raman asa din pacate.In primul rand trebuie sa imi remediz capota fata in care a cam intrat rugina. Nu inteleg la ce tip de eleron te referi. Incerc sa o tin cat mai curata si ingrijita,e singura masina a familiei,asa ca daca vreau sa ma "ajute" trebuie sa am grija de ea. Quote:
Quote:
|
de lasat nu ti se mai lasa , defapt nu cred ca ti sar mai lasa , la mine de exemplu nu sa lasat aproape de loc dupa vre o 2 luni am masurat distanta si era cu 2 3 mm mai joasa atata tot, sa nu stai cu ideea ca ti se va lasa mult
si din spate eu zic ca mai merita sa dai macar jumate de spira sa iti stea la nivel un pic ca are coborarea cam mare catre fata |
Arata bine asa mai Adi:D, am vazut ca ai tras tare in ultima vreme;). BRAVOOO
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning