Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

PaulMIG 06-12-08 00:30

Re: Masina mea...

Baia se poate suda. Urmeaza suspensia, gume si etrieri(discuri ventilate si placute sunt deja) si masina e ca noua:P. Are mare potential din cate am vazut si daca nu isi va schimba proprietarul va face senzatie la slalom paralel si vtm

CoCaine 06-12-08 15:39

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 1904336)
:( pacat...si piese unde gasesti? si eu am pe a mea 2.2 20v mie mi-o cazut bobina de pe pistonul 5 ;(

Despre ce masina e vorba?:D

bulldog_cox 06-12-08 17:29

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 1905973)
Despre ce masina e vorba?:D

s6 c4 1996

bulldog_cox 07-12-08 16:14

http://www.petitieonline.ro/petitie-p45532046.html offtopic dar necesar

PaulMIG 08-12-08 12:55

Pai ai putea si tu sa pui niste poze si sa ne spui niste detalii si impresii ca e raritate...

bulldog_cox 08-12-08 21:44

pun pun,am avut o problema la ea dar azi am rezolvat-o.dupa ce o spal ii fac niste poze.
2226cmc 230cp quattro, are piele,climatronic,incalzire in scaune (fata+spate),oglinzi electrice si incalzite, geamuri electrice, vreau sa ii pun asa ca de mos Craciun xenon,
toata lumea ma intreaba cat i-am dat pe autostrada....culmea nu i-am dat, am mers normal...dar i-am dat 1 singura data in a 4-a 200 la Avrig,
sper...sa apuc sa o inscriu...ca daca nu.......:((

PaulMIG 10-12-08 10:00

multa bafta... ca de nu ii dublezi valoarea. Apropo am tot primit pe mess ceva de un protest prin 13 dec impotriva taxei prin piata mare, ne adunam sa mai facem si noi o intalnire cu ocazia asta?

lupalb 10-12-08 10:15

Eu sunt pentru, intrebarea e unde si la ce ora... ca eu pe 13 lucrez....

autOcty 10-12-08 13:17

poate vin si eu...depinde unde si la cat...ca eu cu corsa...nu prea iubesc orasu...prefer imprejurimile gen poplaca palti cisnatie etc.

bulldog_cox 10-12-08 13:55

5 Attachment(s)
nu prea ii bun pe 13, dar daca nu se poate altfel aia e, eu nu promit ca vin dar incerc.
cateva poze, i-am facut exteriorul dar pana la Belvedere a prins ceva minzerie ca nu era curat asfaltul si am vrut sa vad cum merge:D...incepe sa imi placa....

PaulMIG 10-12-08 23:03

F frumoasa, sa-ti traiasca si sa iesi ieftin cu inmatriculatu! Si neaparat sa vii odata sa o vedem. Doar e quattro si iarna e placere, sa ne adunam odata sa urcam mai multi in palti la urmatoarea zapada mai sanatoasa!
Ca fapt divers, ar merita o "comparatie" cu S2-u, macar din mers. Apropo cate kile? 16xx?

baby_serby 10-12-08 23:10

manifestarea e in 13 la ora 10 pe fosta bulevardu spitalelor nush cum i zice acum , ar fi frumos sa mearga toti soferii , dar grija mare ca nu e ceva legal , sa nu se lase cu amenzi si etc

bulldog_cox 11-12-08 19:02

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1913601)
F frumoasa, sa-ti traiasca si sa iesi ieftin cu inmatriculatu! Si neaparat sa vii odata sa o vedem. Doar e quattro si iarna e placere, sa ne adunam odata sa urcam mai multi in palti la urmatoarea zapada mai sanatoasa!
Ca fapt divers, ar merita o "comparatie" cu S2-u, macar din mers. Apropo cate kile? 16xx?

din cate imi aduc aminte 1780 sau mai bine...trebuie sa ma uit exact.
o ”comparatie” vreau sa fac cu o calibra turbo...care are ceva caluti...
iesim, oricum mo impresionat, m-am dat si cu calibra turbo dar parca nu era asa, singurul lucru care mi-l spune toata lumea....”de ce ti-ai luat avant”...pai daca asta l-am gasit......de era mai ”simplu” ma duceam la sigur si luam o skoda rs.

dydysoft 12-12-08 13:33

Quote:

Originally Posted by baby_serby (Post 1913613)
manifestarea e in 13 la ora 10 pe fosta bulevardu spitalelor nush cum i zice acum , ar fi frumos sa mearga toti soferii , dar grija mare ca nu e ceva legal , sa nu se lase cu amenzi si etc

aseara, spunea primarul la tv, ca aproba mitingul :)
a ramas doar sa stabileasca detaliile tehnice, cat timp, in ce conditii
rugamintea primarului era sa nu influenteze traficul, acest miting.

baby_serby 12-12-08 15:20

"rugamintea primarului era sa nu influenteze traficul, acest miting"

s-a rugat degeaba :)) sigur vor fi o gramada de masini , si foarte bine fac , sa mearga cat mai multa lume

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning