Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 *** (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264347-intalnirea-anuala-e36-30-31-iulie-2011-a.html)

Lymbutza 02-08-11 16:19

Re: *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***

Eu unul ma declar multumit de acest eveniment .

Am avut ocazia sa cunsc fata in fata multe persoane cu care nu discutasem decat din spatele monitorului .

Am facut un traseu extraordinar de frumos .

Am vazut multe masini frumoase .

Mi-au intrat ceva ideei in ca cap referitor la masina mea :lol: .

Ca minusuri :

O Bucsa Portfuzeta pe spate :rolleyes2:lol: .

Per Total , super OK !

Ma bucur de noile cunostinte si spre sa ne mai vedem , cat mai curand !

BAFTA LA TOATA LUMEA !

GOGU_VL 02-08-11 16:41

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 4503299)
Eu unul ma declar multumit de acest eveniment .

Am avut ocazia sa cunsc fata in fata multe persoane cu care nu discutasem decat din spatele monitorului .

Am facut un traseu extraordinar de frumos .

Am vazut multe masini frumoase .

Mi-au intrat ceva ideei in ca cap referitor la masina mea :lol: .

Ca minusuri :

O Bucsa Portfuzeta pe spate :rolleyes2:lol: .

Per Total , super OK !

Ma bucur de noile cunostinte si spre sa ne mai vedem , cat mai curand !

BAFTA LA TOATA LUMEA !

Nu iese arcu', adumi un cric :lol::lol: stai ma Limbuta asa ca te-ajut acu :lol::lol::lol:

Lymbutza 02-08-11 16:51

Saru'mana sefule :oops::lol:

GOGU_VL 02-08-11 17:31

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 4503367)
Saru'mana sefule :oops::lol:

Doamne ce-as mai vrea sa mai fie odata sa ma mai vad cu voi astia cu care m-am cunoscut in sfarsit face to face :lol::lol:
Eram cu un prieten in dreapta (mai nou pe forum) in timp ce depaseam aproape toata coloana pe pod, si ii ziceam: el este Zeky, el este Emu3, el este Lymbutza, el e Jointu', el e Plictisit, el e Jimgod, el e Abby, el e dani_smarandescu, el este Nosfer, ........
Ma oftic ca nu m-am intalnit cu bebe no1, crysty.bobok, jipianu.....si mai sunt, dar nu va mai stiu pe toti :evil:

abby3325 02-08-11 17:36

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4503422)
Doamne ce-as mai vrea sa mai fie odata sa ma mai vad cu voi astia cu care m-am cunoscut in sfarsit face to face :lol::lol:
Eram cu un prieten in dreapta (mai nou pe forum) in timp ce depaseam aproape toata coloana pe pod, si ii ziceam: el este Zeky, el este Emu3, el este Lymbutza, el e Jointu', el e Plictisit, el e Jimgod, el e Abby, el e dani_smarandescu, el este Nosfer, ........
Ma oftic ca nu m-am intalnit cu bebe no1, crysty.bobok, jipianu.....si mai sunt, dar nu va mai stiu pe toti :evil:

Placerea de a ne cunoaste a fost reciproca ;)
Si stai linistit, mai sunt zile, fata de intalnirea de acum doi ani, sau de acum un an, cea de anul acesta a fost cu mult peste, lumea a prins gustul, deci intalnirea de anul viitor nu poate decat sa fie si mai si :D
Ahh .. si apropo, sunt doar 200 km de la Ab la Rm. Valcea .. poate se termina cafeaua la noi, sau sucul la voi .. si venim/veniti ;) :D

L.E. - Emu3 cu ce masina a fost, ca el a fost printre cei care mi-au "scapat" :D

Nosfer 02-08-11 18:22

Pai poate mai facem o intalnire mai mica pentru cine are timp :))) astia cu golfurile mai fac o intalnire la final de august pe Transalpina. Cred ca si daca era o saptamana intalnirea nu m-as fi plictisit si as mai fi vrut :))

Lymbutza 02-08-11 18:36

daca ar fi dupa mine ne-am intalnii in fiecare saptamana :lol::lol: .

Oricum nu stiu de ce cred eu ca o sa mai imi fac drum prin valcea :lol: !

trusca 02-08-11 20:07

Quote:

Da da .. a avut Gogu' grija sa imi prezinte cativa dintre voi .. Frumoase masinii ... Oameni de treaba .. Frumoasa intalnire ( 1 pt mine ) ...Respect celor care au participat si organizatoriilor ..
CONCLUZIA : La cat mai multe si cati mai multi !!!

jipianu 02-08-11 20:11

Quote:

ne-am intalnit prietene, (acolo unde era prietenul nostru cu E36-le negru ramas in pana), dar doar atat nu am avut timp sa vorbim mai mult.
Per total a fost frumos, asa incet incet o sa ne cunoastem toti.

rzt_ro 02-08-11 20:30

Ma bucur si eu ca am participat la aceasta intalnire! Asa cum s-a mai spus, am avut placerea sa cunosc oameni deosebiti si asta m-a facut sa uit de toate problemele aparute inevitabil la un astfel de eveniment!
Merita tot respectul meu da_joint si sharkylete din ''vina'' carora ne-am intanit...:D

Rareș 02-08-11 21:01

Nota 10 pentru eveniment si pentru cei care au participat. Respecte maxime!!! :D

69_HAI 02-08-11 21:27

Un eveniment de ne uitat cu multe masini lucrate frumos si foarte frumos,ciar daca anul asta nu am putut sa fac cumva sa imi cumpar un E36 poate pana anul viitor o sa va cer ajutorul pe forum pt a imi gasi o masina pe masura cu care sa fiu de ne lipsit la "Meeting E36".va multumesc;)

fiusan24 02-08-11 22:44

Am apucat si eu sa cunosc 2 oameni de nota 10, Nosfer si Dany (SB25MRR), stima si respect pentru toti participantii!

Nosfer 02-08-11 22:54

Quote:

Originally Posted by fiusan24 (Post 4503975)
Am apucat si eu sa cunosc 2 oameni de nota 10, Nosfer si Dany (SB25MRR), stima si respect pentru toti participantii!

hehe, si tu esti la fel :)) sper sa ne revedem cat mai curand, poate si fara masini sa nu ne mai dam pe bere fara alcool.:rolleyes2

fiusan24 02-08-11 23:22

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4503992)
hehe, si tu esti la fel :)) sper sa ne revedem cat mai curand, poate si fara masini sa nu ne mai dam pe bere fara alcool.:rolleyes2

Gura ta adevar graieste! O sa va contactez telefonic cand ajung prin SB! Stima.

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning