![]() |
Re: *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***
Eu unul ma declar multumit de acest eveniment .
Am avut ocazia sa cunsc fata in fata multe persoane cu care nu discutasem decat din spatele monitorului . Am facut un traseu extraordinar de frumos . Am vazut multe masini frumoase . Mi-au intrat ceva ideei in ca cap referitor la masina mea :lol: . Ca minusuri : O Bucsa Portfuzeta pe spate :rolleyes2:lol: . Per Total , super OK ! Ma bucur de noile cunostinte si spre sa ne mai vedem , cat mai curand ! BAFTA LA TOATA LUMEA ! |
Quote:
Nu iese arcu', adumi un cric :lol::lol: stai ma Limbuta asa ca te-ajut acu :lol::lol::lol: |
Saru'mana sefule :oops::lol:
|
Quote:
Eram cu un prieten in dreapta (mai nou pe forum) in timp ce depaseam aproape toata coloana pe pod, si ii ziceam: el este Zeky, el este Emu3, el este Lymbutza, el e Jointu', el e Plictisit, el e Jimgod, el e Abby, el e dani_smarandescu, el este Nosfer, ........ Ma oftic ca nu m-am intalnit cu bebe no1, crysty.bobok, jipianu.....si mai sunt, dar nu va mai stiu pe toti :evil: |
Quote:
Si stai linistit, mai sunt zile, fata de intalnirea de acum doi ani, sau de acum un an, cea de anul acesta a fost cu mult peste, lumea a prins gustul, deci intalnirea de anul viitor nu poate decat sa fie si mai si :D Ahh .. si apropo, sunt doar 200 km de la Ab la Rm. Valcea .. poate se termina cafeaua la noi, sau sucul la voi .. si venim/veniti ;) :D L.E. - Emu3 cu ce masina a fost, ca el a fost printre cei care mi-au "scapat" :D |
Pai poate mai facem o intalnire mai mica pentru cine are timp :))) astia cu golfurile mai fac o intalnire la final de august pe Transalpina. Cred ca si daca era o saptamana intalnirea nu m-as fi plictisit si as mai fi vrut :))
|
daca ar fi dupa mine ne-am intalnii in fiecare saptamana :lol::lol: .
Oricum nu stiu de ce cred eu ca o sa mai imi fac drum prin valcea :lol: ! |
Quote:
CONCLUZIA : La cat mai multe si cati mai multi !!! |
Quote:
Per total a fost frumos, asa incet incet o sa ne cunoastem toti. |
Ma bucur si eu ca am participat la aceasta intalnire! Asa cum s-a mai spus, am avut placerea sa cunosc oameni deosebiti si asta m-a facut sa uit de toate problemele aparute inevitabil la un astfel de eveniment!
Merita tot respectul meu da_joint si sharkylete din ''vina'' carora ne-am intanit...:D |
Nota 10 pentru eveniment si pentru cei care au participat. Respecte maxime!!! :D
|
Un eveniment de ne uitat cu multe masini lucrate frumos si foarte frumos,ciar daca anul asta nu am putut sa fac cumva sa imi cumpar un E36 poate pana anul viitor o sa va cer ajutorul pe forum pt a imi gasi o masina pe masura cu care sa fiu de ne lipsit la "Meeting E36".va multumesc;)
|
Am apucat si eu sa cunosc 2 oameni de nota 10, Nosfer si Dany (SB25MRR), stima si respect pentru toti participantii!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning