![]() |
Re: Vw Polo - DDBig
La prima impresie am crezut ca ai facut polo in alta culoare..am marit poza si am vazut ca e praful ...si asa discret...numarul BIG,bine ca ai scapat de leasing.. ... amplifurile parca sunt in jacuzzi la o barfa despre CNCA 2012 ,super misto ingramadeala,
spor la treaba !!!! |
Quote:
Multumesc la fel! |
Pentru cine e interesat, imi vand ampliful M4a https://forum.4tuning.ro/554-amplific...signs-m4a.html
|
La multi ani pensionarule!! :ciggy:
|
La multi ani si aici :)
|
Pf... Multumesc:lol:
|
La multi ani!!! :drunk:
|
sa cresti mare si la multi ani!!!
|
Hai la multi ani si sa iti creasca nivelul :lol: din toate punctele de vedere...sanatate,bani,fericire etc...
|
si eu care credeam ca ai mai pus ceva pe masina .... si ne vei incanta iar cu decibeli , cand colo .... ai imbatranit ... bv tie , mai ai pana ma ajungi :D
LA MULTI ANI SI SA FII SANATOS SI FERICIT !!!! PS. nu vad cat faci ....sa vad cat mai ai pana la mine :D esti micut nu:))) |
:)) va multumesc frumos!
Cat despre masina , am masurat-o si am vazut niste cifre (nu foarte mari ce-i drept) dar la care chiar nu speram :) eu zic ca pentru un dailydriver full activ si echipare completa a masinii este mai mult decat rezonabil. |
Scriu si aici :D
La multi ani ! Sa cresti mare si sa facem un party pe cinste peste 2 sapt :drunk: |
La multi ani tataie! :lol:
|
la multi ani si din vest :p
|
Va multumesc frumos! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning