![]() |
nup,nu e asta :cry: :cry: ...dar thx anyway :wink:
|
Uita-te pe pagina precedenta.. :)
|
pai cum dreq ca am vazut ca a pus orlando melodia..shi apoi am postat....nu era postu tau... :lol: e cu 1 min inatea postului meu...:D...anywayz..multumex pt melodie!
|
caut si eu o melodie foarte misto, care cred ca o am pe calc da nu stiu cum ii zike :lol: :lol: :lol: : melodia suna cam asa: \" siempre, no me coreaon\"(sau asa ceva sau cum s-o scrie)....e destul de cunoscuta piesa!merci de pe acum :)
|
1 Attachment(s)
se scrie siempre e mio corazon...
e super piesa s-a asc n discoteci la mare in draci eu in fiecare discoteca la mare am asc de cel putzin 3 ori pe noapte... :wink: |
:drunk: :mrgreen: :dance: merci mult!!! si de ce crezi ca o cautam, pt ca am auzit-o de anul trecut(parca) prin discoteci si acuma mi-am adus aminte :)
a si am mentionat ca nu stiu cum se scrie :oops: |
am o rugaminte mareeeeeeeee
vreau si eu melodia Ice ice baby,cred ca o canta vanilla ice,dar vreau varianta originala,nu remix e mai veche dar imi place se poate pune aici? :wink: 10x |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
merci muuult!!!!! 8)
10x |
Siempre on mi corazon e veche de aproape 2 ani, o baga mereu in Temple, toata lumea era in febrilatii knd auzeau melodia...
PEACE :peace: |
Please Help Me...... :!: ...cine are melodia asta
2 Pac & Outlawz & DMX & Lox and Jay-Z - Thugz at Arms plz... :roll: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Maicale , taicale, n-am cerut melodia, am zis doar k e veche si k o auzeam in Temple....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
pai din moment ce ai postat aici ? postai la recomandari daca era ceva..
:lol: :lol: |
Suie Paparude - Atac la persoana
o vreau si eu va rog frumos ( melodia )... PEACE :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning