Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

tuner 11-07-08 01:24

Re: Accidente, tamponari, avarieri

din cate imi dau eu seama e opel toata ziua

Syc@ 11-07-08 17:38

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 1639938)
din cate imi dau eu seama e opel toata ziua

Imi permit sa te corectez A Fost

Andry 11-07-08 22:44

o fi ... fost :D

NEbunu 12-07-08 00:48

azi pe kogalniceanu o vectra(daca nu ma insel) a vrut sa doboare un stalp sa il duca la fier vechi dar nu prea a reusit si a dat masina in "dauna totala" din cate arata....daca are cineva poze....

Perfect Auto 12-07-08 09:20

l-am vazut si eu pe kgalniceanu....naspa...:(

mario_djmario 13-07-08 13:42

Quote:

Originally Posted by Andryva (Post 1638891)
Acum jumatate de ora, intersectia Caragiale cu Zizinului a avut loc un accident, un Renault Kangoo ( cred ) a lovit din lateral-dreapta si a rasturnat un Logan MCV .

Nu era Renault Kangoo...:D era Opel Combo.Am condus loganul rasturnat...:p

rAdU87 13-07-08 15:06

foarte urat accidentul asta!

Shuba88 14-07-08 06:32

Quote:

Originally Posted by mario_djmario (Post 1642726)
Nu era Renault Kangoo...:D era Opel Combo.Am condus loganul rasturnat...:p

Si esti asa fericit de cazul respectiv? :???::oops:

dj_geo_bv 16-07-08 16:56

[IMG]Imag325.jpg[/IMG]

dj_geo_bv 16-07-08 16:59

Imag327.jpg
Imag326.jpg
Imag324.jpg
Pe valea prahovei vineri... era caddy..loganu..si eu... a zburat ala vreo 7 metri in sus de pe motor...

Horatiu 16-07-08 20:12

au! nasol tare :(

dj_geo_bv 16-07-08 22:11

eu nu am patit nimic :d am franat la timp..loganu nu a avut timp.

dj_geo_bv 16-07-08 22:25

IN SPECIAL PENTRU CEI DIN BRASOV : ieri veneam dispre oras..la iesirea spre harman.. 2 benzi pe sens...aveam 100 la ora..pe banda 2... in fata mea o octavia.... franeaza si trage tare de masina pe banda 1... pe 2 era un bou oprit care vroia sa intre la Oneves.. (un magazin) noroc cu ABS-ul..am franat puternic si am luat viraj tare dreapta si m-am strecurat printe bou si un papuc de pe banda 1. Ok.... merg acasa... pe seara vin iar spre Bv.... fata in fata cu Onevesu vietzi....o dacie pe banda 2...vine un Passat nu-i obsearva intentia.... poooocc.....a infundat Dacia aia pana la jumate...s-a invartit ca titirezu pe drum...passatul si el muci...deci mare grija zona aia ca-i pericol.. A... sa nu uit... chiar langa pasarela de dupa Harman.. prima oara cand am mers in Bv ieri.. pe la ora 9...un ditamai tirul rasturnat intr-un sant...pe la 1 cand m-am intors tot acolo era..se chinuia o macara sa-l scoata din sant. imi pare rau ca nu am avut aparatul foto la mine...

dj_geo_bv 16-07-08 22:29

Tot pe DN1 dar pe la campina..in aceeasi zi cand a intrat motoru in Caddy ala... stiti ca pe acolo e drum larg se merge destul de tare...un Polo iese de pe o strada laturalnica...nu se asigura bine..intra...si il loveste din plin in lateral un logan..tot asa...muci si loganu si polo...

NEbunu 16-07-08 22:53

cand vi prin bv sa anunti sa nu iesim din casa ca dupa cate se vede ai "noroc" la accidente...:)))

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning