![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
ia ghiceste tu acum care-i :lol::lol::lol: |
vezi k crescu' lista aleks...;)
fiecare bou/boua merita sa fie luat peste picior la modul cel mai nasol,daca se comporta in modurile sus amintite... de exemplu,niciodata nu am facut figuri,daca la trecere d pietoni masina se oprise vizibil brusc sa imi acorde prioritate,si soferul cu un zambet larg mi-a zis "poftiti d-soara"...e un fel d compliment,daca nu urmeaza texte neadecvate... la volan iara..eu una umblu cu geamurile ridicate si muzica bubuind la maxim..k is io mai surda asa din nastere...si nu prea sunt obisnuita k masini d p alte benzi sa se tina d mine...apai daca se intimpla...si soferul zambeste frumos..fac si d 2 ori turul orasului :D :D :D si ink o regula absolut universala:o masina tare nu e garantie k si merje ;) din pakate,pilotul e accesoriu optional...si fac deja sport din a ii baga in rusine...k d fiecare data cind o ia d la mine..nu e meritul meu ci rusinea lui!!!:twisted: |
lista era crescuta.. :lol:
faza tare azi..eram jos lucram la a masina... cand o tipa cu un audi parcheaza cam la 1 m de bordura si ma intreaba daca unde o parca ea, incurca parcarea , daca este nevoie sa iasa masini de pe trotuar .. fiind si oltcitul la care lucrez. i-am raspuns . ca poate doar circulatia ca are 1 m de bordura dar pe mine nu .. ca masina e in lucru, Ma intreaba daca o ajut sa o parcheze ca al ei prieten... nici masina , nici carnet n-are, si peseme nici bani am dedus eu , ce avea.. habar n-am, ca apoi s-a intors cu el , retardat nu era... :rolleyes2 asa ca mai vad ca alti nici n-au masina si au femei cu masini :-P |
Quote:
|
Et tu,Brute???:shock:
:D :D :D |
Hai mai, lasati fata in pace... :(
Ce rai sunteti.. |
dar ce ii facem? :)) ea singura isi face ... pune botic prea repede :) nu tine la glume si pastilutze treaba ei :)
|
Quote:
Le stie foarte bine, dar nu stiu daca realizeaza ca sunt gafe. Vreti sa repet la topic: DA, conteaza. Nu mai zic de ce - mai cititi topicul si cautati raspunsul meu. |
Quote:
deci intelegi, da? nu esti regula, esti din pacate doar o exceptie... bad luck 4 us... ;) |
siiiiiiiiiiiiiii ceeeeeeeeeeeeeeeee???????????
eu cred k mai sunt femei k mine...dar poate ar trebui si voi sa le incurajati...k nici eu nu m-am nascut cu toata stiinta din mine..ci am invatat tot d la baieti/barbati!;) |
yeap, bea69 sincera ca de obicei, multumim
si dap.. hai sa incurajam femeile..:D cine este pentru mana sus ;) |
Quote:
Majoritatea gandesc ca tine in momentul cand trec de un prag ... un prag al varstei ... nu inteleg de ce ... si momentan ... e sus pt unii :) |
sti tu ce cauta , cert e ca cauta ele ceva
eu zic ca trebuie sa te mai gandesti, multe femei cauta sa fie iubite si respectate..... acum unde isi vor gasi alinarea.. fie in bratele unui pusti de 20 de ani dar care are capul pe umeri stiind ce vrea de la viata , fie in bratele unui pusti de 30 de ani . care si el e cu capul pe umeri si stie ce vrea de la viata nu conteaza.. ce varsta ai, bea69 avea o vorba.. cand intra . sa o zica.. |
Depinde mult Bogdane.
Vezi tu, exista tipele care accepta sa se implice in o relatie cu un pusti de 20, dar sunt si cele care sunt usor influentabile de prietene ca nu ar fi o alegere buna printre acestea mentionate. Am spus ca majoritatea doresc ceva de varsta lor cu capu' pe umeri. Nu am spus ca toate. Iar problema cu generalizatul. :D |
Quote:
si nu majoritatea doresc de varsta lor...doar cu capul pe umeri ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning