![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
Vai, cat e de p**da interiorul, dupa care am vazut volanul. Seamana cu ce avea un vecin pe Dacie... |
1 Attachment(s)
Pai si asta nu e M ???????
E M5 E39 ..o `poza informativa , nu am inca airbagul montat , mie imi place si ramane :D, ms de pareri P.S , daca avea ala pe dacie volan m5 cu comenzi ....inseamna ca era bazat :D |
1 Attachment(s)
Eu ma refeream la interiorul din poza de mai jos.
Interiorul tau e exact ce trebuie pe masina ta. Simplu si de efect. Scaunele sunt :shock: |
Pai asta da.Dar nu ala alb din poza de mai sus
|
Nu am vazut ca mai erau posturi pe pagina cealalta , referitor la volanul de M , o sa fie ingrosat si imbracat in piele tot
|
Quote:
|
E posibila la noi, pt ca masina a fost de la noi;)
|
Quote:
|
E posibil sa muti obc ul sigur . Masina e facuta on tara, cred ca mai am ceva poze cu ea ... avea bot de E46 coupe facelift!
|
Quote:
|
Ricko cand vii te rog nu ma uita cu comenzile de la volan daca mai e valabila treaba ce am vorbit. Daca ti-e sarit si airbagul si vrei sa il schimbi cred ca am pe undeva unul pt tine.
|
Quote:
|
eu am incercat sa montez la mine, acolo jos in poze nu e 2DIN, e doar display-ul...nu prea ai loc in bord la E36 de 2DIN decat daca ai clima digitala si muti comanda acolo unde e OBC-ul, si OBC-ul sub cotiera. dar si asa nu sunt 100% ca incape de electrovalvele de la climatizare (poate cu putina fbra daca prelungesti bordul).
Si in Oradea este un cabrio cu display acolo... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning