![]() |
Re: AUDI A4 B5
Trebuie facut un soft cum trebuie dar termina tot ce ai de pus la motor. N-am urmarit topicul de aici. Dupa ce pui tot ce trebuie, faci softul si gata. Vezi ca iti trebuie si senzor de 3bar ca probabil vei merge cu mai mult de 1.5bar boost. Daca ai prea mult fum, modifica IQ cu o interfata vag-com da avansul mai mare catre maxim cat sa fie in grafic sa iti arda mai devreme motorina in exces. Nu e ok sa iti scoata atat fum si daca faci astea se va reduce din el. Verifica la injectoare sa ai saibele de cupru originale, altfel nu se aseaza cum trebuie.
Citeste prima postare din forumul asta. Azi am descoperit si e f probabil sa se intample si asta. http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=87701 Spor la treaba! |
nu mai bine iti luai un Opel Astra classic ?
|
Da nu mai bine te abtii? S-a mai discutat pe tema asta si cred ca a inteles ideea. Inteleg ca e un forum public unde fiecare isi poate expune parerea dar se poate expune si intr-o maniera mai frumoasa. Gusturile nu se discuta si in fond si la urma urmei e o capota care se poate schimba oricand .
|
Quote:
|
Quote:
poti te rog sa fi mai explicit cu "modifica IQ cu o interfata vag-com" multumesc |
I-ai dat de cap?
|
IQ e debitul de motorina. Intre anumite valori, se paote regla cu interfata de diagnoza IQ-ul la relanti, astfel translatand toata mapa cu 2-3mg in sus sau in jos. Ia-ti un VCDS, e 150 lei si apoi mai discutam direct la subiect. Pe aici ma uit f rar. Ma gasesti pe clubaudi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai ce tot aduni acolo. Parca aveati tot ce trebuia. N-as fi avut rabdare sa astept asa. Ce ai si ce-ti mai trebuie?
|
Quote:
termin cu el si trec la mine..... |
Quote:
|
salut,imi spui si mie te rog cum demontez capitonajul de la soobofer la un audi a4 b5 din 2001(ajm) e break !!!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am reinceput lucru la audi, iar dupa schimbarea capului hidraulic (11mm) si montarea pompei de injectie + pompa de combustibil....la prima incercare nu am mai apucat sa schimb treapta 2 pt ca a explodat turbina :)))
deci trebuie sa cumpar turbina..... grupu VAG 2.5, 2.7, 3.0 tdi.....daca aveti vreo informatie de pret promotional sa-mi spuneti si mie ......................... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning