![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
cat costa niste evazari? la o fabia 1 ! ms
|
[QUOTE=tuluca.dan;4699131]cat costa niste evazari? la o fabia 1 ! ms[/QUOTSalut ai Pm!
|
1 Attachment(s)
maine ma primiti si pe mine pe la voi ?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze cu sticlele facute si schimbate la CustomGarage. Multumesc au iesit super si ne vedem in viitorul apropiat ! RECOMAND !
|
cat ajunge sa imi faceti si mie barile clean la o supernova,astupate manerele pe spate si un eleron micut cls?
|
Quote:
Quote:
|
Salut:) m-ar ineresa si pe mine o prelungire pentru bara spate la opel astra f, poti sa imi zici cat m-ar costa?
|
3 Attachment(s)
Poze cu bara finisata....talentati baietii si nea' Dan pregatitorul
|
5 Attachment(s)
Pozele despre care am vb...
|
Un pret pt un badboy pt golf 3?
|
Nu vroiam sa postez deoarece masina mea e la vanzare,dar daca nu se vinde pana la vara,as fi interesat sa ii fac o vopsire totala (fara interior).
Masina arata asa : https://img444.imageshack.us/img444/1404/unledro.png https://img137.imageshack.us/img137/2685/dscn3944l.jpg Vreau usi clean spate,haion clean,evazare aripi spate pentru ca ii voi schimba jantele si pe sub ea antifonat si indepartat micile puncte de rugina. Daca tot dau un ban,macar sa se faca treaba buna. Astept PM cu un pret informativ.Multumesc |
Quote:
|
Fiind in 4 usi si niste aripi spate cu o forma nu prea rotunda,e greu daca nu ai ochiu format sa faci o evazare ca la carte si in acelasi timp sa ii si dai o forma frumoasa .. .adica fara sa strici linia masinii.
Tocmai de aceea vreau sa apelez la profesionisti , mai ales ca am vazut o evazare de a baietilor pe topicu asta si mi'a placut cum au lucrat. De grabit nu ma grabesc,fac un plan pentru la vara .. stiti voi ... traim in Romania...si e si criza . |
3 Attachment(s)
Nota 20 pentru baieti. Din toate punctele de vedere
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning