![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Salutare,intre timp am m-ai achizitionat un set boxe fata ,pentru spate o sa raman la cele originale am renuntat la cele de pe polita,se mai adauga pe lista
- 1kg fibra +intaritor -1 set reparati rasina cu tesatura fibra de sticla Numai de bine! |
Imi plac capacele de la jante, arata chiar bine :D Spor la treaba!
|
Quote:
Numai de bine! |
6 Attachment(s)
Asa cum am promis am zis ca o sa postez fiecare operatiune care se face asa ca ierii m-am ocupat personal de spoilerul fata ,in principiu sunt multumit de cum l-am recuperat in schimb mai e de munca pana sa iese cum vreau eu o sa atasez si ceva poze facute cu telefonul
Numai de bine :arrow: |
4 Attachment(s)
Urmeaza ca de astazii sa se schimbe urmatoarele piese pe parte de mecanica si anume:
- aerisitor instalatie racire - 2 furtune instalatie racire -antigel -capat planetara -bucsile brat - garnitura capac motor -termostat Si niste poze cu bara fata facuta de mine ..:arrow: |
Au sosit si farurile ,o sa renunt la modelul care este acuma pe masina desi trebuie inlocuita doar sticla la cel de pe dreapta ,asa ca o sa merg pe varianta OEM ,farurile sunt valeo originale am observat ca au in plus fata de ale mele proiectoare,mai sunt mici retusuri de facut un polish la sticla si din astea
Multumesc jumP3rCS O sa revin cu poze Numai de bine |
ma bucur ca ai putut recupera aripa si bara!vad ca ai avansat si cu lucrarea!
o intrebare..d c ii pui folie carbon pe plafon?:| |
Quote:
Numai de bine! |
2 Attachment(s)
Se lucreaza la masina pe parte de mecanica ..tot ce trebuie schimbat..
Si doua poze cu unul dintre cele doua faruri :arrow: |
Felicitari pentru toata munca depusa pana acuma la masina si spor in continuare.
|
Quote:
Numai de bine |
Dada este primul.
Sunt si eu posesorul unui fiat punto..iti urmaresc threadul de ceva timp si cred ca o sa iasa ceva frumos. Legat de jante pot sa spun ca ai facut o alegere buna, si eu am fost tentat sa le cumpar dar nu aveam bugetul necesar, totusi ma bucur ca tot pe un fiat au ajuns:D. prinderea la ele ai facuto cu wobbly bolts? si cat despre gaura de centru de 57,1 la 58,1 cum ai rezolvat? ai modificat putin jantele? |
5 Attachment(s)
Salutare ,incep mica povestioara cu ziua de vinerii unde baietii veselii sau ocupat de mecanica si anume:
-Schimbat toate 4 bucsile de la brat -garnitura capac motor -aerisitor + 2 furtune instalatie racire -sudat toba esapament si repozitionionat Si poze :arrow: Va urma |
4 Attachment(s)
Se continua cu urmatoarele :
-S-au refacut urmatoarele: -capota fata renuntat bad-boy -haion spate clean spoiler spate facut din nou -spoiler fata -aripa dreapta +++++multe altele :arrow: |
Usor usor "o pui pe picioare". fapt care ma bucura enorm ;).
Bafta in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning