![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
ma cum le stii tu pe toate!
de ce s cele mai vandute in state hondele si toyotele ?? n am auzit de vreo europeana sa domine piata acolo vreodata! |
Quote:
dar daca ne uitam si la vanzarile din europa...... pt vlad...in state honda isi pastrreaza o foarte bine pretul de revanzare si chiar arata f bine si dupa 20 ani |
in cazul supercarurilor da...dar doar in cazul in care masinile sunt tzipla...
dar in general toyota si honda sunt vandute asa de bine pentru ca sunt si ieftine fata de europene si din punct de vedere al calitatii(finisaje+motoare) sunt mai bune decat americanele pe care le poti cumpara cu aceiasi bani... si la toyota presupun ca te referi la supra, care si este interzisa daca nu ma insel in california din cauza ca este un "supercar" foarte ieftin la ei la mana a doua care se modifica la fel de ieftin cu 5000 de dolari ajungi la foarteeee multi cai, si riceri din state faceau mai multe accidente cu ele pe autostrazi la race-uri decat orice alta masina... nu ma intelege gresit...nu zic ca sunt masini proaste doar ca nu se ridica la nivelul celor europene aproape din nici un punct de vedere... trebuie sa recunosc ca daca as avea de ales intre un ferrari f430 si un nissan r35 fara nici un fel de dubiu as alege nissan |
Europenele clar.. sa nu uitam ca masinile pe care le cumparam, este putin probabil sa le folosim exclusiv pt curse(unde conteaza doar performanta); la o masina mai conteaza si
altele cum ar fi traditia si stilul. La aceste 2 capitole, japonezele nu misca in fata europenelor. Cat despre performanta, sa ne gandim la un CL AMG, un M3, sau un RS4.. |
normal ca europene si normal ca cele nemtesti
|
trebuie doar sa ne gandim la Subaru si la Lancer, si ne cam trece cheful de tot felul de masinute gen m3, rs4 si alte obosite de-astea.
|
Quote:
...obosite dastea ah? explicane dc sunt obosite europenele in general(in cazul de fata m3,rs4,etc) in fata lui subaru si lancer... |
ionut sa zicem ca asa e da cum se face ca tu ai un seria 5 ? De ce nu ti-ai luat un subaru sau un lancer?:))
|
Quote:
|
eu votez cu japoneze....se tuneaza mai bine, arata mai fioroase..etc
favorite: R34/S2000/RX-7/NSX/Eclipse la fel si eu |
Quote:
daca ar fi stiut americanii ce impact va avea serie de filme fast and furious.... eu unul prefer calitatea, luxul, si tot ce inseamna o europeana, decat o desenata asiatica care fuge, la fiabilitate... ramane de discutat si care trebuie sa o conduc cu casca in cap |
Quote:
|
balarii scrii u prietene. eu ma refeream la mai multe masini, si anume la europene vs asiatice in general.stiu cine e lider mondial la ora actuala dar am si scris mai sus intr`post.ma refeream la simplu ceea ce1mi doresc eu si ceea ce ofera europenele sau japonezele.din punctul meu de vedere intregul concern toyota produce masini de duzina si vinde prin publicitate.
|
frate aberati....toyota lider mondial...la ce??? la vanzare de masini mici???e vorba despre SUPERCAR-URI!!!
sunt actual posesor de japoneze...dar tot europenii au cele mai multe supercar-uri si cele mai reusite...ca japonia mai scoate din an in paste un supercar care face putina valva...ooookk! bravo lor, europenii fac asta de foarte mult timp si fie ca scoate ferrari una azi, porsche maine, lambo poimaine si tot asa cu restul marcilor la noi este o constanta, noi avem ceva ce ei nu au...traditie eu zic ca din categoria supercars ar trebui excluse bmw m...audi rs...mercedes amg..., la fel ca si wrx sti, evo, supra... si ar trebui incluse doar masinile care nu sunt produse in serie...fara masini tunate si asa mai departe...atunci sa se evidentieze cele mai aparte in japonia daca apari cu un ferrari sau lambo...esti zeu, de ce oare? |
http://www.toyota.ro/about/news_and_...t_jdpower.aspx
nu vreau sa incarc forumul aiurea dar cisteste cap coada tot |
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning