![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Cum de reusisi?
|
Quote:
|
Nasol ma, incearca niste placute mai scumpe.
|
6 Attachment(s)
Gata am rezolvat problema am schimbat si placuta ,era uzata maxim deplasata de pe etrier si crapata :lol::lol: sa inlocuit cu una aproape noua, ma gandesc acum ca,o sa schimb toate placutele si pun FERMIT ;)
|
Mai bine cumpara Ferodo, nu mai cumpara toate cacaturile de placute de frana...
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
tot azi pe seara m-am apucat de telescoape si le-am schimbat ,am pus bilstein din care am taiat din filetu lor .masina acum este mai rigida mai stabila si sa mai lasat putin , alta viata cu telescoape bune :lol::lol: si nsite poze la oha cu jante de Q7 :lol::lol::lol: intro poza se observa si telescopu cum ajunsase sa fie :)):-P
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Poze de azi cu masina sa vedeti cum sta acum ;) si fordu unui tovaras care-si facu si el azi bad boy look :lol:
|
Quote:
|
Am niste jante pentru tine perfecte....
BCW Steffan 14'' 4x100 7j cu tot cu gume!!!:twisted::twisted::o:o:o |
Este de apreciat faptul că încerci să faci ceva din Dacia asta şi sper că următoarele mele întrebări nu le vei privi altfel decât ca pe nişte întrebări prieteneşti!
1. Dacă tot ţi-ai pus flanşe, de ce nu încerci şi nişte jante de aliaj, cât de cât cu un aspect plăcut? Dacă făceai o trecere în 4 prezoane ca la carte şi în continuare aveai jante de tablă, înţelegeam că ai dorit trecerea pentru o mai bună frânare...dar aşa...să pui flanşe, ca să laşi nişte jante de tablă, nu prea înţeleg! Alea în 3 prezoane ce aveau dacă le vopseai alb? 2. Crezi că este sănătos să mergi cu aşa anvelope? Per total, îmi place masina ta şi sper ca pe viitor să reuşeşti o vopsea calumea şi bineînţeles, o tinichigerie adecvată! |
Quote:
umblu cu table momentan pana gasesc ceea ce vreau si pana atunci mai pun un ban deoaprte pt jantele potrivite .Vine iarna sa vedem cu vopseaua si tinichigeria ce facem ;) ms de sfaturi |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning