Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   my tuning r5 (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/212343-my-tuning-r5.html)

maverick1508 30-07-11 03:18

Re: my tuning r5

Quote:

Originally Posted by fazekasnfs (Post 4495711)
nou bara 50% finisat

Bine ca nu esti la vopsit ca era mai grav.

bujuKYL 30-07-11 11:28

[QUOTE=B XX ADI;4496379]
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4496373)
da ce face el acolo face cu spuma simpla?[/QUOTbe bara aia de baza..probabil si-a facut un sablon de carton ceva...ca si baza de inceput...si dupa a dat cu spuma simpla...:)

si va tine bara aia ceva? spuma aia mi se pare cam aiurea nu-i vad nici un rost si per ansamblu e si nasoala sa pui asa bara pe masina aia! nu da nici o logica nici o linie!

alin-007 30-07-11 11:47

presupun ca dai si cu fibra de sticla peste spuma :shock: sau dai direct chit si la primu bobarnac cade tot :!: :?:

B XX ADI 30-07-11 12:04

pai peste spuma este logic ca da cu plasa de fibra si rasina...daca da doar cu kit de fibra direct cu siguaranta daca da volmul la maxim si da doua trei limitari se crapa ceva:lol:

bujuKYL 30-07-11 12:23

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4496893)
pai peste spuma este logic ca da cu plasa de fibra si rasina...daca da doar cu kit de fibra direct cu siguaranta daca da volmul la maxim si da doua trei limitari se crapa ceva:lol:

multe ne face copilasu asta:D...macar el incearca de toate...ii romanul model ce se pricepe la toate si nu-i iese nimic!

B XX ADI 30-07-11 12:37

asta cu copilasul nu mi-a placut nici mie....si eu am tot 19 ani , si?...sunt altii si mai tineri decat noi care chiar stiu sa faca ceva, nu mai judecati dupa varste fratilor...si da, unii romani le incearca pe toate si le reusesc toate, iar baiatul de pe topicul asta cu siguranta s-a uitat pe forumurile de prin anglia prea mult, asta reiese din stilul pe care il adopta pentru masina, ca doar aia mai maltrateaza masinile asa, dar gusturile difera, eu unul nu suport spoilerele , pragurile cu 5 numere mai mari decat masina...sunt curios ce o sa aleaga la jante, sunt curios cum o sa iasa masina la final.

bujuKYL 30-07-11 12:42

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4496969)
asta cu copilasul nu mi-a placut nici mie....si eu am tot 19 ani , si?...sunt altii si mai tineri decat noi care chiar stiu sa faca ceva, nu mai judecati dupa varste fratilor...si da, unii romani le incearca pe toate si le reusesc toate, iar baiatul de pe topicul asta cu siguranta s-a uitat pe forumurile de prin anglia prea mult, asta reiese din stilul pe care il adopta pentru masina, ca doar aia mai maltrateaza masinile asa, dar gusturile difera, eu unul nu suport spoilerele , pragurile cu 5 numere mai mari decat masina...sunt curios ce o sa aleaga la jante, sunt curios cum o sa iasa masina la final.

dati seama de pe acum!nu sari repede ca nu am zis din rautate, dar cum sa-l fac batran? sau om matur?...am zis asa sub forma de "alint" iao si asa!

khrysty@n 30-07-11 13:26

Made in RROMANIA :D

Every thing is tuned. :lol:

alin-007 30-07-11 13:29

eu astept bara finisata :D sa vedem ce iese :o

bujuKYL 30-07-11 14:14

acum sincer sper sa-i iasa ceva frumos! conteaza ca, chiar are o ambitie foarte mare!!!

don_eduardo37 30-07-11 16:35

Ambitia mare e degeaba daca n-o folosesti in ceva placut....
Revenind la masina, saraca o sa moara exorcizata:oops:.
Cateva sfaturi, ii sta bine doat pana la nivelul parasolarului, vorbind de sus in jos, deci cu plafonul zicem ca e ok si parasolarul, si oglinzile, da, is frumusele si nu enorme, merg in linia masinii.
Acum: strange toate piesele necesare si lasa prostiile, barile sunt ultimele la care trebuie sa lucrezi, bari, faruri, muzica, neoane, astea le faci la urma cand ai masina liniata.
Acum arata fix ca o locomotiva, peticita peste tot in 3 culori sau mai multe, si cand zic ca o locomotiva, arata fix ca una de la CFR Calatori, cu stergator doar la postul mecanicului.
Mi se pare sau ai si parbrizul fisurat?
Bon, deci sfaturi, aliniaza aripile alea, daca tot dai cu chit, macar foloseste-l unde ai nevoie.
Sincer sa fiu mie mi-ar fi rusine sa ies cu masina in n culori pe strada, nefinalizata, cu matele la vedere samd.
O luasei frumos si acum iar o dai in tampenii.
Vorbind de bari, bara fata a ei dadea bine pe masina, exact cum zicea mai sus un coleg, o prelungire ii ajungea, finisata bine si vopsita.
Revino-ti cu ideile astea ca daca vrei masina frumoasa nu tre' sa arate a tanc fara nici o linie personala.

P.S. Imi plac fetele de usi, alea nu inteleg daca le-ai facut tu, dar daca alea is facute de tine, ti-au iesit;).

fazekasnfs 30-07-11 17:51

3 Attachment(s)
poza nou

fazekasnfs 30-07-11 21:01

2 Attachment(s)
noua bara 70% finisat

trafy-vr6 30-07-11 21:03

nu stiu de ce am impresia ca gaurile au marimi diferite. oricum multa bafta, o sa iasa frumos sper

fazekasnfs 30-07-11 21:09

ok mersi mai am multe de lucru

All times are GMT +2. The time now is 21:18.

- Copyright 2026 4Tuning