![]() |
Re: help (about...anything )
sall ... asi vrea sa imi iau cauciucuri ce imi recomandati ce marca , ce modele,!!
marime 225 40 r 18.. |
Quote:
Iarna-Continental Vara-Michelin Primacy HP una din pareri...la contintental nu prea conteaza modelul...toate sunt bune iarna in special...vara sunt cam zgomotoase...acu depinde si ce bani vrei sa dai...mai toate sunt bune...si goodyear si dunlop...depinde si modul de condus...si banii care poti sa ii oferi... |
de vara vreau sa imi iau ,eu am avut continental contact sport 3 de vara adevaru e ca au o stabilitate foarte buna dar problema e ca sunt moi ca gume si nu duc prea mult asi renunta la continental numai din cauza asta . ma gandeam la.. Bridgestone Potenza RE050A ce parere aveti ?? ca bani pana in 550 euro asi fi dispus .. de FALKEN FK-452 ce stiti cum sunt ??
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Are cineva pe acasa unu sau mai multe becuri xenon arse de care vrea sa scape ? Sau macar firele din poza de mai jos ? As avea nevoie de 2 fire de astea cu mufe si inca vreo 2 fara mufe. Daca are cineva, ma revansez fata de el.
Ms |
2 Attachment(s)
vand cauciuc 175/65 r14
|
Quote:
|
Quote:
vin in bacau peste 2 saptamani da-mi un pm ti-o las la hala plm |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
care ai pe acasa tablita pentru placa de baza asa?
|
Care stiti unde pot rolui / indrepta o janta de aliaj in Bacau. Da sa faca treaba buna, nu de mantuiala..eventual un pret estimativ daca se poate. Ms
|
Quote:
|
Ms dar nu a mai fost nevoie..dar acu chiar am nevoie de urmatoarele : inele de centrare jante de la 63.3 la 60.1 ( Renault ). Are cineva idee unde gasesc asa ceva in Bacau ? Eventual niste prezoane pentru niste jante aftermarket ..
|
Quote:
|
Sablare cu nisip in Bacau sau prin apropieri ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning