Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Topic de Help! (pentru orice problema) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/21018-topic-help-problema.html)

martynn 24-02-11 13:07

Re: help (about...anything )

sall ... asi vrea sa imi iau cauciucuri ce imi recomandati ce marca , ce modele,!!

marime 225 40 r 18..

Mihaitarazvan 26-02-11 20:35

Quote:

Originally Posted by martynn (Post 4116430)
sall ... asi vrea sa imi iau cauciucuri ce imi recomandati ce marca , ce modele,!!

marime 225 40 r 18..

Vara sau iarna???
Iarna-Continental
Vara-Michelin Primacy HP
una din pareri...la contintental nu prea conteaza modelul...toate sunt bune iarna in special...vara sunt cam zgomotoase...acu depinde si ce bani vrei sa dai...mai toate sunt bune...si goodyear si dunlop...depinde si modul de condus...si banii care poti sa ii oferi...

martynn 26-02-11 20:55

de vara vreau sa imi iau ,eu am avut continental contact sport 3 de vara adevaru e ca au o stabilitate foarte buna dar problema e ca sunt moi ca gume si nu duc prea mult asi renunta la continental numai din cauza asta . ma gandeam la.. Bridgestone Potenza RE050A ce parere aveti ?? ca bani pana in 550 euro asi fi dispus .. de FALKEN FK-452 ce stiti cum sunt ??

Mihaitarazvan 26-02-11 23:05

Quote:

Originally Posted by martynn (Post 4124035)
de vara vreau sa imi iau ,eu am avut continental contact sport 3 de vara adevaru e ca au o stabilitate foarte buna dar problema e ca sunt moi ca gume si nu duc prea mult asi renunta la continental numai din cauza asta . ma gandeam la.. Bridgestone Potenza RE050A ce parere aveti ?? ca bani pana in 550 euro asi fi dispus .. de FALKEN FK-452 ce stiti cum sunt ??

goodyear eagle f1 gsd3,sunt piese adevarate...mai ales daca e vreme ploioasa...sunt cam scumpe dar nu o sa iti para rau cu siguranta...ca vine vorba de continental e ceea ce iti spuneam...sunt pentru iarna,vara Goodyear cele prezentate mai sus,Michellin,Dunlop sport max etc...cat despre Bridgestone nush ce sa zic...poate altii care au folosit pot sa iti comunice

Racky 01-03-11 15:58

1 Attachment(s)
Are cineva pe acasa unu sau mai multe becuri xenon arse de care vrea sa scape ? Sau macar firele din poza de mai jos ? As avea nevoie de 2 fire de astea cu mufe si inca vreo 2 fara mufe. Daca are cineva, ma revansez fata de el.

Ms

skype09 21-03-11 16:04

2 Attachment(s)
vand cauciuc 175/65 r14

Boasa 21-03-11 17:26

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 4132726)
Are cineva pe acasa unu sau mai multe becuri xenon arse de care vrea sa scape ? Sau macar firele din poza de mai jos ? As avea nevoie de 2 fire de astea cu mufe si inca vreo 2 fara mufe. Daca are cineva, ma revansez fata de el.

Ms

Am eu o instalatie xenon pentru becuri H1 de vanzare. Pretul este de 200 de lei.

markizu 21-03-11 18:27

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 4132726)

Ms

am eu 1 bucata
vin in bacau peste 2 saptamani
da-mi un pm ti-o las la hala plm

Racky 21-03-11 20:47

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4188435)
Am eu o instalatie xenon pentru becuri H1 de vanzare. Pretul este de 200 de lei.

Aveam nevoie doar de firele de la niste becuri arse, nu caut sa cumpar o instalatie xenon.

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 4188590)
am eu 1 bucata
vin in bacau peste 2 saptamani
da-mi un pm ti-o las la hala plm

Markizu ms frumos, dar intre timp am rezolvat.

skype09 26-03-11 18:36

1 Attachment(s)
care ai pe acasa tablita pentru placa de baza asa?

Racky 01-04-11 20:02

Care stiti unde pot rolui / indrepta o janta de aliaj in Bacau. Da sa faca treaba buna, nu de mantuiala..eventual un pret estimativ daca se poate. Ms

markizu 01-04-11 20:22

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 4219198)
Care stiti unde pot rolui / indrepta o janta de aliaj in Bacau. Da sa faca treaba buna, nu de mantuiala..eventual un pret estimativ daca se poate. Ms

intreaba-l pe sageata e un mos langa el care face bine

Racky 13-04-11 17:54

Ms dar nu a mai fost nevoie..dar acu chiar am nevoie de urmatoarele : inele de centrare jante de la 63.3 la 60.1 ( Renault ). Are cineva idee unde gasesc asa ceva in Bacau ? Eventual niste prezoane pentru niste jante aftermarket ..

sageata 13-04-11 22:40

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 4252479)
..dar acu chiar am nevoie de urmatoarele : inele de centrare jante de la 63.3 la 60.1 ( Renault ). Are cineva idee unde gasesc asa ceva in Bacau ? Eventual niste prezoane pentru niste jante aftermarket ..

incearca la CZI AUTO. acolo am gasit mai mereu pt. altii.

rinzou 14-04-11 00:30

Sablare cu nisip in Bacau sau prin apropieri ?

All times are GMT +2. The time now is 07:52.

- Copyright 2026 4Tuning