![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
Lumea considera pe unii sau pe alti in diferite feluri, una e sa aiba cineva o parere proasta despre tine (este normal, permis, fie ca au dreptate sau nu), si alta e sa ti-o spuna in fata :lol: (atunci simti nevoia sa raspunzi). Oricum, merci :-) |
Nu te supara cum pot sa fac si un topic cu masina mea audi A6 ca am shimbat cate putin la ea si vreau sa vad si eu daca am facut bine sau nu. presupun ca nu pot sa ma bag peste topicu tau.
|
Quote:
Apesi acolo, pui titlu, primul post, poze, si astepti impresii de la useri :-) Bafta. Si asteptam poze cu masinutza :-) |
tare masina :)
|
..
Quote:
Merci frumos |
frumos quad-ul ,eu ma gandesc sa-mi iau un yamaha raptor,cat tea ajuns?si ce putere are?
|
de ce nu-ti iei un B7 2.0T si gata?
|
Quote:
|
Quote:
Are 62 de cai. dar deocamdata e limitat. trebuie sa ii scot limitatorul numai ca nici n-am mai avut timp sa ies cu el in ultimul timp. Oricum, e o placere sa iesi cu atv-ul la plimbare prin paduri. Se merita. :D Quote:
Si nici nu ma omor dupa b7 ... mai degraba b8 daca ar fi sa aleg tot A4. (dupa rs4 b7 ma omor in schimb, diferente mici, dar de mare efect :-) ) |
Quote:
|
Quote:
Oricum, se anunta un s4 interesant ... 3.0 turbo :D |
foarte misto omule,sa o stapanesti sanatos,cred ca ai un a4 din cele mai frumoase din romania...sa il conduci sanatos si fara incidente deosebite,ai grija de el,ca nu vezi in fiecare zi...
|
Quote:
|
am mers azi cu un a4 cu motor ca al tau 3.0 v6 de la MAI :D frate rupe cred k daca imi voi mai lua a4 sigur va fi cu motoru asta,ceva noutati?bafta in continuare ;)
|
Quote:
E multumitor motorul ca performante... nu deosebit... dar multumitor :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning