Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - cyper1978 (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/204473-machetele-mele-cyper1978.html)

CIPONE 03-04-11 01:49

Re: Machetele mele - cyper1978

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4182032)
Superba colectie, dar mai ales fotografiile iti ies nemaipomenit!

n ai prins o p asta bro'...pozeaza le si tu macar in balcon sau ceva de genul...mai iarta patura aia...:rolleyes2

cyper1978 10-04-11 20:34

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 4222257)
n ai prins o p asta bro'...pozeaza le si tu macar in balcon sau ceva de genul...mai iarta patura aia...:rolleyes2

am prinso bro dar asta e......am spuso si o mai repet nu toti avem posibilitati financiare si nici timp necesar pt prezentari ca la carte,stau in garsoniera cu copil mic care trage de tot ce vede,nu am balcon iar pozele de grup sunt facute in circa 10 minute cat nu a fost copilu in raza.....am facut tot posibilu de a lungul prezentarilor sa iasa bine ....eu unu as aprecia ,,jucariile"cum le numesc uni si mai putin decoru chiar daca sunt constient ca este vital pt scoaterea in evidenta a detalilor......promit ca ma voi stradui mai mult pe viitor....:D

Julyo 10-04-11 22:20

Quote:

Originally Posted by cyper1978 (Post 4243913)
am prinso bro dar asta e......am spuso si o mai repet nu toti avem posibilitati financiare si nici timp necesar pt prezentari ca la carte,stau in garsoniera cu copil mic care trage de tot ce vede,nu am balcon iar pozele de grup sunt facute in circa 10 minute cat nu a fost copilu in raza.....am facut tot posibilu de a lungul prezentarilor sa iasa bine ....eu unu as aprecia ,,jucariile"cum le numesc uni si mai putin decoru chiar daca sunt constient ca este vital pt scoaterea in evidenta a detalilor......promit ca ma voi stradui mai mult pe viitor....:D

Ai foarte mare dreptate! Nu toti avem posibilitate sa facem prezentari ca la carte, din mai multe motive...(financiare, timp, spatiu, etc) pt mine machetele, sau "jucariile" asa cum spun unii... este una din pasiunile mele care incerc sa o impart si sa o imbin, cu multe altele... asta e...!

steaua23 10-04-11 22:23

Aveti si voi dreptate ... dar nu prea :???: . E de inteles ca e mai greu de facut prezentari ca la carte (in unele cazuri dureaza chiar si cateva ore ca sa iasa bine), dar nu e nimic contra cronometru. Scrie undeva ca trebuie sa punem poze zilnic ? Punem cand avem timp sa facem o sesiune foto multumitoare. Eu zic ca asa e cel mai corect ...

Julyo 10-04-11 22:53

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4244349)
Aveti si voi dreptate ... dar nu prea :???: . E de inteles ca e mai greu de facut prezentari ca la carte (in unele cazuri dureaza chiar si cateva ore ca sa iasa bine), dar nu e nimic contra cronometru. Scrie undeva ca trebuie sa punem poze zilnic ? Punem cand avem timp sa facem o sesiune foto multumitoare. Eu zic ca asa e cel mai corect ...

Da cam asa e... eu cel putin si cred ca si cyper1978, o sa incecam sa facem prezentari cat mai ok...
Si acuma sa lasam discutiile deoparte si cyper1978 sa isi continue prezentarile... ca sunt curios ce maruntele mai are!

Julyo 17-04-11 22:52

Man!!! Ce s-a intamplat de nu misca nimic la prezentare...?!?

cyper1978 23-04-11 20:03

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 4264211)
Man!!! Ce s-a intamplat de nu misca nimic la prezentare...?!?

nu mai prezint nimic man chiar ma las la mina mea cu atitea comentari de prost gust,chiar rog un moderator sa inchida acest thread:D

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning