![]() |
re: Argentis-ANVELOPE DE OCAZIE IN OFERTA!
Quote:
pret 600 setul. |
7 Attachment(s)
Quote:
pirelli snow control 1, pirelli sotto zero 1, pirelli snow control 2, pirelli winter 210 ,goodyear ug7, bridgestone si arctic. |
Quote:
|
Quote:
sigur ma transform din comerciant in fotograf. |
Quote:
|
225/45/17 de iarna... cu profil 6-7mm si un dot respectabil... se gaseste?2 sau 4 buc ma int... un pret si 2-3 poze daca se poate.Ms
|
Quote:
|
up...
|
Set de iarna cat mai bune 205-55-16???
De-mi o oferta pe pm ca nu stiu daca mai gasesc topicul... |
aveti pm.
|
10 Attachment(s)
in atentia domnului Tibitzu.
cateva profile de 205|55|16,la calitatea 1. dunlop,continental,pirelli,michelin,michelin. |
Quote:
|
up...asa se aude ca a nins?;)
|
Buna seara, asa se aude, la munte a pus ceva zapada. Deja au iesit plugurile pe acolo.
Se gaseste pt logan, 185|65|15 bridgestone - prefer, alternative, pirelli snow control 1, pirelli snow control 2, goodyear ug7 in 500 lei transport inclus? Daca da, miercuri as dori sa le am, iar intre timp o poza face cat 1000 de cuvinte. Daca tot verificati stocul, pt dimensiunea alternativa de logan (165.80.14) mai exista ceva? |
Quote:
cred ca am vb saptamana trecuta cand era stoc de cateva sute.acum cu greu se mai gaseste si in set.doua cate doua mai misca.dar calitatea 1 mai este in continuare.:) da.gasim probabil ceva maine la 500 setul.si verific in bacau dacamai este ceva bridgestone.cu pozele stam mai rau in perioada asta aglomerata,dar aveti certitudinea ca de expediat se trimite cea mai buna marfa...sper sa nu ajung la 1000 de cuvinte.:) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning