![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
Quote:
|
de acord cu tine :D
|
Cred ca o sa arate in sfarsit GRAV RAU masina :-)
Scaunele imi plac mult, sunt deosebite. Farurile sunt blana, am avut si eu facute asa. Ceasurile imi plac si alea. Ce sa zic, abia astept sa vad noua infatisare. Bafta! |
scaunele nu au fost pe ursul lui brandex??foarte frumoase oricum.iasa intr-un mare fel masina asta!
|
Quote:
Maine vin si scaunele, vine si o alta finala cu doua iesiri finuta. S-au pus deja destule chestii pe masina, maine se aliniaza totul si.. sper sa o si terminam :twisted: O sa arate putin cam dubios cu fata neagra dar asta e, ramane asa pana in primavara cand o vopsesc full |
Quote:
|
eu nu pun botu la vrajeală din asta :)), cum adică să o lași cu botu negru, măcar fă-le in folie cāt mai aproape de culoarea orginală așa scapi și ieftin și le mai și protejezi de zăpadă!
|
Quote:
|
n-are rost sa pun folie pt 3 luni :) ma bucur de interior toata iarna, exteriorul va ramane albastru-negru :)) apoi in martie.. laguna seca blau scrie pe ea.
|
Quote:
|
hai lasa povestile cu folii carbit carbon style si negru mat,pune soft si teava la catalizator :twisted:
|
Quote:
|
LSB FTW. Chiar sunt curios cum arata pe viu o pisica in culoarea asta. Bafta cu proiectul, 2 lucruri nu-mi plac ( angel eyes-urile pe pisica si cromul din jurul ceasurilor ) . E doar parerea mea sper sa nu-mi sara tot forumul in cap :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning