Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

BMnWA 18-11-11 00:37

Re: E36 - Refreshed

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4722260)
e numai bun is-ul asta pe care l-a primit acum cateva luni :)) daca era un 2.8 cine stie ce dauna avea :sad:

taie catalizatorul si pune un cip/soft si atunci o sa fie chiar numai bun :twisted:

motzu 18-11-11 09:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4722262)
taie catalizatorul si pune un cip/soft si atunci o sa fie chiar numai bun :twisted:

alta viata fara catalizator is -ul...cu cip soft e mai nebunie:D

kingkahn 18-11-11 10:50

de acord cu tine :D

Skillzu 18-11-11 14:23

Cred ca o sa arate in sfarsit GRAV RAU masina :-)
Scaunele imi plac mult, sunt deosebite. Farurile sunt blana, am avut si eu facute asa. Ceasurile imi plac si alea. Ce sa zic, abia astept sa vad noua infatisare.
Bafta!

JusT_SaY_BoBo 18-11-11 17:14

scaunele nu au fost pe ursul lui brandex??foarte frumoase oricum.iasa intr-un mare fel masina asta!

Nosfer 18-11-11 18:07

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4723660)
scaunele nu au fost pe ursul lui brandex??foarte frumoase oricum.iasa intr-un mare fel masina asta!

nu sunt exact alea, sunt doar aproape la fel ca scaunele de pe ursul lui brandex 8)

Maine vin si scaunele, vine si o alta finala cu doua iesiri finuta. S-au pus deja destule chestii pe masina, maine se aliniaza totul si.. sper sa o si terminam :twisted: O sa arate putin cam dubios cu fata neagra dar asta e, ramane asa pana in primavara cand o vopsesc full

BMnWA 18-11-11 21:02

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4723806)
nu sunt exact alea, sunt doar aproape la fel ca scaunele de pe ursul lui brandex 8)

Maine vin si scaunele, vine si o alta finala cu doua iesiri finuta. S-au pus deja destule chestii pe masina, maine se aliniaza totul si.. sper sa o si terminam :twisted: O sa arate putin cam dubios cu fata neagra dar asta e, ramane asa pana in primavara cand o vopsesc full

fa o jmecherie,daca tot esti semi scarface si o vei vopsi in primavara,fa un efort si fa-o acuma toata neagra cu niste folii 8) o sa fie clar o schimbare de look :)

crysty.bobok 18-11-11 21:09

eu nu pun botu la vrajeală din asta :)), cum adică să o lași cu botu negru, măcar fă-le in folie cāt mai aproape de culoarea orginală așa scapi și ieftin și le mai și protejezi de zăpadă!

BMnWA 18-11-11 21:35

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4724308)
eu nu pun botu la vrajeală din asta :)), cum adică să o lași cu botu negru, măcar fă-le in folie cāt mai aproape de culoarea orginală așa scapi și ieftin și le mai și protejezi de zăpadă!

nu iasa mai ieftin ca bara e neagra , capota e neagra si mai sunt doar aripile si grila dar poate si alea sunt pe negru :)) deci deranjul e aproape 0 iar un spray negru e 20 lei MAXXXIM :)) folia costa meleoanee :))

Nosfer 18-11-11 21:39

n-are rost sa pun folie pt 3 luni :) ma bucur de interior toata iarna, exteriorul va ramane albastru-negru :)) apoi in martie.. laguna seca blau scrie pe ea.

GOGU_VL 18-11-11 22:06

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4724387)
n-are rost sa pun folie pt 3 luni :) ma bucur de interior toata iarna, exteriorul va ramane albastru-negru :)) apoi in martie.. laguna seca blau scrie pe ea.

:lol::lol:Eu inainte s-o vopsesc pe-a mea, am jucat X si O pe portbagaj cu surubelnitele :lol:

BMnWA 18-11-11 22:07

hai lasa povestile cu folii carbit carbon style si negru mat,pune soft si teava la catalizator :twisted:

brandex 18-11-11 23:01

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4723660)

Ce sa le ceri la unii, nu pot fii originali, copiaza si ei :) ?!?!

xxdadixx 19-11-11 00:57

LSB FTW. Chiar sunt curios cum arata pe viu o pisica in culoarea asta. Bafta cu proiectul, 2 lucruri nu-mi plac ( angel eyes-urile pe pisica si cromul din jurul ceasurilor ) . E doar parerea mea sper sa nu-mi sara tot forumul in cap :lol:

Sparkle_81 19-11-11 06:50

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4724733)
......, 2 lucruri nu-mi plac ( angel eyes-urile pe pisica si cromul din jurul ceasurilor ) . E doar parerea mea sper sa nu-mi sara tot forumul in cap :lol:

La angel i-ti dau dreptate, dar la crom ... parca mai merge !

All times are GMT +2. The time now is 11:21.

- Copyright 2026 4Tuning