Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

MariusTXA 03-08-07 22:00

Re: TXA

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1027571)
raman fara cuvinte...am zis sa se vb de ursu txa si se vb de pisica txa,nu pot sa cred;si daca tot se vb de pisica txa nu mai fi suparat catalin ca te-am razbunat eu de cateva ori bune:D :D

frate poti fi fir play sa spui aici pentru prima oara cand te-ai dat cu pisica txa ce sa intamplat?si in seara in care te-ai dat cu mine atunci cand ai zis tu ca ai venit sa te dai cu pisica txa si nu cu ursul txa,ce s-a intamplat atunci?

BULLETTT 03-08-07 22:07

O singura intrebare am..ma roade curiozitatea
Tu lucrezi la masina ta,sau tu esti doar cu banii?Prin a lucra inteleg a pune motoru sus,toata instalatia elctrica,nenumaratele ajustari....daca da Respect.

boh_325t 03-08-07 22:08

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 1029114)
O singura intrebare am..ma roade curiozitatea
Tu lucrezi la masina ta,sau tu esti doar cu banii?Prin a lucra inteleg a pune motoru sus,toata instalatia elctrica,nenumaratele ajustari....daca da Respect.

pe cine intrebi???????? specifica:???:

boh_325t 03-08-07 22:11

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1029098)
frate iti dai presiunea in turbo la cat de mult poti tu si ne dam fiecare cum poate eu cu spray tu cu presiunea in turbo la maxim si asta acum pana nu ma apuc si eu sa-i pun turbo ca atunci nu mai are rost........

hai frate cum poate sa se dea un mot de 2.5 12 valve cu turbo cu un mot de m5 cu NOS si TURBO sa fim seriosi:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :o :o :o

naka66vio 04-08-07 00:34

corect e fara nos doar e un m5 sub capota nu?

alias_gsi 04-08-07 01:14

Quote:

Originally Posted by boh_325t (Post 1029115)
pe cine intrebi???????? specifica:???:

Nu mai are rost sa specifice frate boh-ule ,
ca stie toata lumea ca si dgh si txa isi trateaza masinile in curtile lor in proportie de 80% cu mici exceptii care probabil sunt peste puterile lor

fratilor iesiti pe strazi daca sunteti pasionati ,nu mai chinuiti tastaturile inutil...
istoria se scrie pe strazi si tot acolo se invata nu se citeste pe net
AVIZ cursantilor astia mici si nebuni de pe net...
bohule explicale tu cum am citit noi istoria pe strazi si pe cimpuri cu garda in ceafa.....

Cata-boh cind vin in ro poate il faci si pe Cata-gsi o tura cu tzurbo...
cu respect gsi-u

alias_gsi 04-08-07 01:35

Quote:

Originally Posted by alias_gsi (Post 1029396)
ca stie toata lumea ca si dgh si txa isi trateaza masinile in curtile lor in proportie de 80% cu mici exceptii care probabil sunt peste puterile lor

fratilor iesiti pe strazi daca sunteti pasionati ,nu mai chinuiti tastaturile inutil...
bohule explicale tu cum am citit noi istoria pe strazi si pe cimpuri cu garda in ceafa.....

cu respect gsi-u

La TXA am fost personal in curte cind a dat jos motoru de pe e34 si l-a pus pe urs si era transpirat tot Mariusica cind tragea de animal:))),iar Nasi DGH stiu sigur ca el cu minutele lui l-a montat

pacat ca nu stie multa lume sa aprecieze munca acestor baieti care au facut multe sacrifici,investitzii in aceste masini, si cind altii se distrau si sufereau prin orash ei cu siurantza stateau pe sub masinile lor sa le bibileasca

PS.masinile astea doua si nu numai , au ajuns la acest stagiu cu foarte multa munca si cu bani care nu vin de la mamica si taticu.
ei nu specifica lucrurile astea din modestie,dar specific eu ca prea e deranjant cind se trezeste cite un copil tastaturist sa faca critici .....care nu are idee nici macar principiile de baza cum functioneaza un motor....
in fine...
noi suntem vinovati ca le acordam atentie si le dam nas...........
cam atit am avut de spus va poopa fratele vostru

EvLSant0S 04-08-07 01:44

discutiile pe forum strica :) ma jur
si se nasc tot felu de mini conflicte urate :D
sunteti 2 sportivi pur sange care se pot intelege foarte bine , discutand pe forum se strica treaba :D
e doar o parere ..
maxim respect ptr ambele masini :D

MariusTXA 04-08-07 03:12

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1029339)
corect e fara nos doar e un m5 sub capota nu?

ce este corect spun eu ca este masina mea,eu hotarasc cum ma dau si cu cine ma dau nu tu,tu o sa hotarasti cand o sa fii pregatit sa stai langa mine la start,pana atunci o sa citez pe cineva de aici de pe forum(ciocul mic si joc de glezne)........

yoda 04-08-07 08:56

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1027394)
atunci vezi ca am si eu parte de acolo,la prima cursa a franat cu mult inainte decat locul unde il stabilisem sa franam,a doua oara cand am franat unde am stabilit aveam un avans considerabil zic eu incat sa fie clara victoria.......

cand primesc sticla vei fi anuntat....dar cred ca va fi doar incalzirea!!!!se joaca la categorie grea! :lol:

da...a 2 oara victoria a fost clara! :-P trage ursu' ala intr-un mare fel!!!!! :shock:

Marian_nebunu 04-08-07 16:56

vine luna...asta un 3.5 TURBO...ADMISIE "m5"....SUNT CURIOS....DGH TXA...CE OR SA FACA CONTRA LUI :d

boh_325t 04-08-07 20:11

Quote:

Originally Posted by alias_gsi (Post 1029396)

cu respect gsi-u

cu cea mai mare placere.te astept ,cand vii???? BAFTA MULTA

MariusTXA 04-08-07 20:12

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1030093)
vine luna...asta un 3.5 TURBO...ADMISIE "m5"....SUNT CURIOS....DGH TXA...CE OR SA FACA CONTRA LUI :d

si txa si dgh se vor da cu el si vom vedea atunci,de unde vine?

D G H 05-08-07 00:30

nu ne sperie nimic,nu dam inapoi,tot timpul pe baricade gata de lupta,un singur 3.5 poate sa vina-mtj,dar nu dau inapoi,o sa fie tare

Marian_nebunu 06-08-07 01:32

nu este MTJ....mai apare un urs 3..5 turbo...admisie d "m" pistoane forjate....o sa vedem....care pe care....nu ma pronunt in mai multe detalii...prefer sa fie SURPRISEx:dxd:xd:dx:dx:d

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2026 4Tuning