![]() |
Re: TXA
Quote:
|
O singura intrebare am..ma roade curiozitatea
Tu lucrezi la masina ta,sau tu esti doar cu banii?Prin a lucra inteleg a pune motoru sus,toata instalatia elctrica,nenumaratele ajustari....daca da Respect. |
Quote:
|
Quote:
|
corect e fara nos doar e un m5 sub capota nu?
|
Quote:
ca stie toata lumea ca si dgh si txa isi trateaza masinile in curtile lor in proportie de 80% cu mici exceptii care probabil sunt peste puterile lor fratilor iesiti pe strazi daca sunteti pasionati ,nu mai chinuiti tastaturile inutil... istoria se scrie pe strazi si tot acolo se invata nu se citeste pe net AVIZ cursantilor astia mici si nebuni de pe net... bohule explicale tu cum am citit noi istoria pe strazi si pe cimpuri cu garda in ceafa..... Cata-boh cind vin in ro poate il faci si pe Cata-gsi o tura cu tzurbo... cu respect gsi-u |
Quote:
pacat ca nu stie multa lume sa aprecieze munca acestor baieti care au facut multe sacrifici,investitzii in aceste masini, si cind altii se distrau si sufereau prin orash ei cu siurantza stateau pe sub masinile lor sa le bibileasca PS.masinile astea doua si nu numai , au ajuns la acest stagiu cu foarte multa munca si cu bani care nu vin de la mamica si taticu. ei nu specifica lucrurile astea din modestie,dar specific eu ca prea e deranjant cind se trezeste cite un copil tastaturist sa faca critici .....care nu are idee nici macar principiile de baza cum functioneaza un motor.... in fine... noi suntem vinovati ca le acordam atentie si le dam nas........... cam atit am avut de spus va poopa fratele vostru |
discutiile pe forum strica :) ma jur
si se nasc tot felu de mini conflicte urate :D sunteti 2 sportivi pur sange care se pot intelege foarte bine , discutand pe forum se strica treaba :D e doar o parere .. maxim respect ptr ambele masini :D |
Quote:
|
Quote:
da...a 2 oara victoria a fost clara! :-P trage ursu' ala intr-un mare fel!!!!! :shock: |
vine luna...asta un 3.5 TURBO...ADMISIE "m5"....SUNT CURIOS....DGH TXA...CE OR SA FACA CONTRA LUI :d
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ne sperie nimic,nu dam inapoi,tot timpul pe baricade gata de lupta,un singur 3.5 poate sa vina-mtj,dar nu dau inapoi,o sa fie tare
|
nu este MTJ....mai apare un urs 3..5 turbo...admisie d "m" pistoane forjate....o sa vedem....care pe care....nu ma pronunt in mai multe detalii...prefer sa fie SURPRISEx:dxd:xd:dx:dx:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning