![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
aaaa... k ms data vitoare sa jtiu ;) ...cat despre bara lui mihaitza abia astept sa vad si eu ceva poze.. ;)
|
Quote:
|
Scuse pentru ca numa asa ma bag peste voi!!Dar as avea o intrebare cine stie daca omologheaza servo la dacie!!??Sau unde sa duc la oradea sa ma omologheze???!!!!!
|
daca e cazul....pe calea clujului....vizavi de D&C (vw) ....da' ce mah....la dacie toate tre omologate???
|
sincer nush dak se omologheaza in oradea! stiu persoana la care nu ia omologat motorul pe un golf 2!
|
Quote:
servo-frana e omologata pe dacie, iar servo-directie...nu ti-o omologheaza NIMENI!!! (decat daca ar fi iesit din fabrica Dacia cu servo-directie) e vorba de sistemul de directie, si nu e de joaca. O mica eroare sa aibe...si poti sa mori. pentru omologari...mergi la RAR din judetul tau. |
Cica mai nou trebuie omologare si pe spoilere bari etc si trebuie montate intr-un atelier autorizat R.A.R......am auzit azi de la un vopsitor...cine stie te poti astepta la orice!
|
la cat sunt de prosti chiar ca te poti astepta la orice.....
|
Quote:
|
Hehehe.. daca forumul ala micut si simpatic prezinta un asa mare "pericol".. n-am cuvinte. Woooo, fear zee westside racers !!! :D
|
daaaanneee da de ce nu ne zici adevarul ?!?!? ai adormit si ai picat pe tastatura si sa apasat butonul steluta si pe cand te ai trezit sa postat deja su mai ai putut modifica.... :D
|
1 Attachment(s)
inca o capota facuta de varu meu pt o dacia;)
|
Ce parere aveti ar da bine modelul asta de jante pe golf 4 bineinteles pe 17!;)
|
1 Attachment(s)
Sry am uitat de poza.....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning