![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Da,se fac :) Deja au aparut.
|
Da ?!? ce tare :D is curios cum arata ... vezi poate gasesti vreo poza cu o masina care are nr de inmatriculare cu 3 cifre .. si posteaza aici sa vedem si noi :D
|
aha...chiar sa vedem....sunt curios...la cluj pe cand o sa apara..tocmai trebuie sa imi imatriculez citroenu ....apropoo....VladM...uitate la sectiunea masina mea citroen ...la threadul Xsara VTR...sa vezi ce a iesit din masina aia ...:D ca ziceai tuu...:D:D:D
|
is-01-bou....l-am vazut in botosani odata.....si mai multe de genul acesta.....is-45-beat....chestii de genul acesta...emh,super prima poza
|
Quote:
|
yaaay
atunci ma duc sa imi platesc si eu taxa si saptamana viitoare sa iau numerele. acum, sa dea dracu daca am alta idee in afara de b 666 iad.... vreo sugestie de vreun numar funny ? |
eu zic si am o vaga idee, ca toate vor fi B 1xx XXX, si cand se termina astea cu 1, se va baga 2xx, si tot asa
nu cred ca la preferentiale o sa iti alegi tu toate cifrele. cel putin asa ma gandesc eu ca o sa fie. |
B-105-BOU
:lol: |
scuzati....era bat...nu beat....
|
eu mi-am comandat B-777-TFF :P, auzisem de chestia cu 3 cifre dar nu stiam cand se pune in aplicare. Cand m-am dus sa-mi iau nr pt skoda mi s-a zis ca nu mi se mai da cu 2 cifre. ar cam trebui intr-o sapt asa sa am nr :P
|
AG 01UTE (iute)nr e pe un fiat stilo din mioveni
B 85 SUL (bosul) AG 05 TAS (stas)un fiat punto B 73FAC (te fac) B 73RUP (te rup) AG 14TDI (1.4 TDI) |
da-ti-mi si mie o idee pentru numarul la motor :))
|
@ Psycho , niste idei:
16 SVF (1n 6ura Sa Va F**) 33 BLM (Blow Me) 33 BTM (Bite Me) 33 KMA (Kiss My Ass) 02 FST (Too Fast ) 70 FST (Too Fast) 07 AST (Fast) 88 IKE (Bike) 88 STF ( stii de la ce vine) 76 GTM ( idem mai sus :lol:) 85 PSY (Psycho) , 24 PYH (Psycho) 88 PRO (Radio PRO... am vazut la semnatura ta :lol:) 24 --- (3 litere din numele tau ... nu stiu cum te numesti :D ) am zis si eu ce mi-a venit acum prin cap(stiu , niste porcarii :lol: ... depinde si de ce vrei tu sa iti pui :D eu de ex vroiam sa imi pun 69 SEX la caterinca .. dar cica nu mai elibereaza numere cu , continut vulgar... sau ceva de genu ... eu cred ca am sa-mi pun 92 DRG (anul nasterii si 3 litere din numele meu, Dragos) ... mai simplu :D |
Psyho poti sa pui XX PA! (iei PAI si jos acolo la i faci cu ceva alb ca semnu exclamarii ) :)
|
la asta m-am gandit si eu .. la ceva cu pa .. fug si-a pus fug-u la motor deci nu ...
jar spd wee |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning