![]() |
Re: Stickere 4tuning
conteaza in ce parte lipesti ?
|
da d c nu se dau in revista???
|
Quote:
|
Quote:
ceva de genul asta ai scris tu raspunsul e ca nu se dau in fiecare revista.... s-au dau in numarul 6 de ce nu ai luat-o? |
poti sa imi dai linku ? te rog frumos
|
pt ca nu se gaseste peste tot
|
o sa imi fac si eu un Sticker dar sa imi scot masina din service :P
|
fratilor da facetile si voi mai bine ca al meu a inceput sa se jupuiasca tot ce e cu negru si am mai vazut la mai multi aceeasi problema,ramane doar galbenul si atunci ce mai fac cu el??pot sa-l arunc.la 4tuningDAYS or sa se gaseasca si stikere???
|
o sa aducem mii de stickere
|
v-as sugera sa va pregatiti o rezerva destul de consistenta...cam multi au ramas fara stickere si cam multi doresc stickere...asa ca ...:D
|
in pitesti deja au inceput sa s comercializeze... pt cei din pitesti : gasiti p dumbravei la 3 ron bucata... nu stiu daca sunt originale sau sunt facute d baiatu ala d acolo sub licenta ;))... ce zici e bine sa se faca asa ceva?
|
si eu o sa cumpar mai multe stickere , pe al meu mi l-au furat ciutanii din cartier...:D
|
Quote:
puteti sa imi spuneti si mie pls daca se dau in numarul viitor si cand apare? apropo cele cu sticker sunt sigilate in folii cu stickerul in ea? ca astea le luai de pe stand si te uitai in ele cat vroiai ca nu erau ambalate. thx |
tot sticker`ul "original" e cel mai bun;))
|
ATI IENBUNIT CU STIKERELE..ORIGINAL...NEORIGINAL..SE RUPE E PREA GALBEN ETC..Duceti va la evenimente ca eu mereu am vazut..veniti la 4tDay si va luati cate 5 sa le skimbati odata pe an..
Nu inteleg ce e asa mare disperare sa scrie pe masina 4t |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning