Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

madfish 24-02-05 17:11

deci ramane sambata la 16:00 in Bourbon ... si de acolo vedem.

CT-87-ADY 24-02-05 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
deci ramane sambata la 16:00 in Bourbon ... si de acolo vedem.

Mamaaaaa... da ce draqu` avetzi cu bodega aia de Bourbon ma??
Ce draqu` va place asa de mult? :x

Evo007 24-02-05 17:51

Nu ne mai intalnim la Sala Sporturilor de inalnim la burbon direct

Psycho 24-02-05 20:22

io nu mai inteleg nimik totu se transforma intr`un off topic totall ... ma duk sa fac treaba amre ... an k sa fiu si eu off topic ... da cred k cel mai bine merem la pepsi :)

CT-87-ADY 24-02-05 20:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
io nu mai inteleg nimik totu se transforma intr`un off topic totall ... ma duk sa fac treaba amre ... an k sa fiu si eu off topic ... da cred k cel mai bine merem la pepsi :)

Sau la Primo! :P :lol:

CT-03-ART 24-02-05 20:51

bai sambata la ora 15 la burbon akolo unde ne-am intalnit datzile trecute ka sa discutam nishte chestii...

CT-87-ADY 24-02-05 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
bai sambata la ora 15 la burbon akolo unde ne-am intalnit datzile trecute ka sa discutam nishte chestii...

hmmm...
Pai frate u nu mai mergi la Bukle? :?

CT-03-ART 24-02-05 21:04

nu cred frate merg sigur la tuningshow in vacantza
dar sambata nu cred
depinde de andrei daka il convinge pe tata vineri...

Psycho 24-02-05 21:40

zzzz

Quote:

nasol moment :) ... ce si cum ramane cu tuning show care vine pana la urma ... k sa stiu daca merg de nebun ...

CT-87-ADY 24-02-05 21:54

Re: zzzz

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

nasol moment :) ... ce si cum ramane cu tuning show care vine pana la urma ... k sa stiu daca merg de nebun ...

La Tuning show o sa mearga multa lume o sa vezi... :twisted:
Eu merg 100%....

Evo007 24-02-05 22:27

Yo as merge daca as avea cu cine
Si daca asa avea $$$.

Si apropo ce e cu Bukle

Insanity 25-02-05 02:32

Era pe post de gluma faza cu vin si eu sa vad cum va intalniti, mai adi...
Ce draq, nu poti sa-ti dai seama de diferenta? eu daca zic ca vin vin, nu mananc rahat, n-am zis niciodata pana acum ca o sa vin, cum zici tu ca v-am amentintat ca o sa vin asa ca stai calm, nu o sa vin si nici n-o sa vin...
Sper sa nu va simtiti ofensati, dar am o groaza de prieteni, 4tuning.ro inseamna doar umplerea timpului liber ca sa nu ma plictisesc si sa vad si eu se mai intampla prin c-ta legat de masini, dar nu imi caut prieteni...
Got it?!

CT-87-ADY 25-02-05 13:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Era pe post de gluma faza cu vin si eu sa vad cum va intalniti, mai adi...
Ce draq, nu poti sa-ti dai seama de diferenta? eu daca zic ca vin vin, nu mananc rahat, n-am zis niciodata pana acum ca o sa vin, cum zici tu ca v-am amentintat ca o sa vin asa ca stai calm, nu o sa vin si nici n-o sa vin...
Sper sa nu va simtiti ofensati, dar am o groaza de prieteni, 4tuning.ro inseamna doar umplerea timpului liber ca sa nu ma plictisesc si sa vad si eu se mai intampla prin c-ta legat de masini, dar nu imi caut prieteni...
Got it?!

:lol:
O.k! Te las in \"Lumea Ta\" atunci...

Psycho 25-02-05 15:51

deci pana la urma unde mergem .. cat stam la ce ora ne int. explicati`mi si mie k eu nu am inteles nimik din tot ce`i aici .. sincer ...

CT-03-ART 25-02-05 20:57

maine (sambata) la ora 3 la sala sporturilor ca sa mergem la burbon sa mai stam de vorba... una alta...

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning