![]() |
deci ramane sambata la 16:00 in Bourbon ... si de acolo vedem.
|
Re:
Quote:
Ce draqu` va place asa de mult? :x |
Nu ne mai intalnim la Sala Sporturilor de inalnim la burbon direct
|
io nu mai inteleg nimik totu se transforma intr`un off topic totall ... ma duk sa fac treaba amre ... an k sa fiu si eu off topic ... da cred k cel mai bine merem la pepsi :)
|
Re:
Quote:
|
bai sambata la ora 15 la burbon akolo unde ne-am intalnit datzile trecute ka sa discutam nishte chestii...
|
Re:
Quote:
Pai frate u nu mai mergi la Bukle? :? |
nu cred frate merg sigur la tuningshow in vacantza
dar sambata nu cred depinde de andrei daka il convinge pe tata vineri... |
zzzz
Quote:
nasol moment :) ... ce si cum ramane cu tuning show care vine pana la urma ... k sa stiu daca merg de nebun ... |
Re: zzzz
Quote:
Eu merg 100%.... |
Yo as merge daca as avea cu cine
Si daca asa avea $$$. Si apropo ce e cu Bukle |
Era pe post de gluma faza cu vin si eu sa vad cum va intalniti, mai adi...
Ce draq, nu poti sa-ti dai seama de diferenta? eu daca zic ca vin vin, nu mananc rahat, n-am zis niciodata pana acum ca o sa vin, cum zici tu ca v-am amentintat ca o sa vin asa ca stai calm, nu o sa vin si nici n-o sa vin... Sper sa nu va simtiti ofensati, dar am o groaza de prieteni, 4tuning.ro inseamna doar umplerea timpului liber ca sa nu ma plictisesc si sa vad si eu se mai intampla prin c-ta legat de masini, dar nu imi caut prieteni... Got it?! |
Re:
Quote:
O.k! Te las in \"Lumea Ta\" atunci... |
deci pana la urma unde mergem .. cat stam la ce ora ne int. explicati`mi si mie k eu nu am inteles nimik din tot ce`i aici .. sincer ...
|
maine (sambata) la ora 3 la sala sporturilor ca sa mergem la burbon sa mai stam de vorba... una alta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning