![]() |
Re: Club Clio
ai gasit schema electrica?daca da da-mi si mie un pm. ms
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am si eu un Clio Symbol, cateva poze...
|
Quote:
|
am si eu nevoie de o oglinda de stanga de clio 2003 doar oglinda simpla fara suport etc. are cineva ?
|
Salut sunt si eu nou pe forum :D Detin un Reno Clio Simbol. Am vazut pe aici pe forum la un Reno Laguna (din cate imi aduc aminte) ca a schimbat toate becurile din bord si a pus becuri la picioare (sofer/pasager dreapta) rosii. Cum pot face si eu aceste modificari? Unde gasesc beculete colorate ca am fost la un magazin de piese auto si cica firmele serioase nu fabrica becuri colorate pentru masina :) Trebuie sa ma duc la un service sau ma descurc eu ? Si cam la ce suma m-ar ajunge?:?:
|
Se pre ca e topic mort ..
:evil: |
1 Attachment(s)
mort de-a binelea :)
cred ca ca lumea s-a mutat pe www.clubclio.ro :D haideti totusi sa reinviem topicul asta.. e pacat de el ce parere aveti? :lol: |
aveti idee compatibilitate piese dacia-renault clio 1?
|
Quote:
|
motor de 1.4 8v... mi-au lucrat niste baieti anul trecut destul de priceputi... dar din pacate s-au lasat sau asa am stiam eu ultima oara... din cae am auzit cei de la top gear ar face asa ceva
|
nu sunt din B si la noi nu prea face nimeni...un pret aprox cu cat face sau daca le vinzi u?1.4 8v din 90-97?
|
nu le vand.. le am pe masina si sunt super multumit de investitie.. pe mine m-a costat in jur de 500 de eur cu tot cu evacuare cap-coada
|
1 Attachment(s)
salut, am si eu un dci 60kw 2003, si ma gandesc sa ii fac ceva in +
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning