![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Foarte frumos ursu vere...asteptam scorul>:)
|
Quote:
Bai asta pe tine nu te-a bagat nimeni in seama asa ca veziti de jocu tau acolo si taci |
4 Attachment(s)
Logan 1.4 8v 75 Cp stock
Logan 1.4 8v Turbo. |
9 Attachment(s)
Quote:
Privind ursu, se comporta binisor la drifturi, insa nu pot trece de 5 ture fara sa imi distrug directia, sau o roata din spate :(, e greu, dar ma straduiesc sa scot un scor cat mai aproape de krypton, :P sau chiar sa`l intrec. In poza unde am facut in 5 ture 252 de mii , dupa ce am facut poza am intrat in gard, si mi`am distrus directia, m`am ofticat foarte tare :( :-< dar asta e |
Quote:
si restu "kinderilor" mai lasati drq gura aia mai mica, ca numai voi postati si numa aiureli, jucati, faceti shoot`uri, postati, daca nu OUT:!: |
Quote:
Respect Maryus si celor ce au facut motoarele Mega_i4. :D |
daca nu va potoliti o sa scriu pm la moderator sa inchida iar topicul.
mai frate parca suntem la piata. si cei nou veniti pe topic: nu va mai umflati atata in pene pentru ca tot ce cereti/intrebati s-a mai pus/discutat pe topic. cautati cu incredere. |
Sergiu, dar Dyno la motoarele alea, tot rezultatele astea ciudate le are? :oops: Sunt mai bune, dar ... uite ala zici ca-i diesel. :???: Cine stie, cunoaste la care poza ma refer.... ;)
|
Bine lucrat Sergiu :)
@BlonDul Seteazati dmg-u pe zero |
2 Attachment(s)
Quote:
Asta e,chiar nu reusesc sa ii fac cuplu undeva mai sus si nici puterea nu e unde trebuie,nu e cel mai realist joc,m-am straduit sa le fac cat mai reale,cui ii place bine,cui nu iar bine. ;) Fiecare are o parere a lui,buna,rea. Si pe langa motoare..la ce mai lucrez,am tras de pe gom un Bora 3D,dar nu il convertez pt joc,nu ma bag la asa ceva,e prea complicat,in schimb daca reusesc pun ceva eleroane.. Ce parere aveti,arata bine ? Sau e kitch ? Eu zic ca e ok,dar da in kitch ca e si pe Subaru asa ceva. |
arata bine, dar incearca ceva si pe portbagaj:-" ;)
|
hmmm asa si asa .. mai bine l-ai pune ca si cum ar fi un .. bandou pe luneta
|
cannondaleboy94 - atunci chiar ca e kitch.
Krypton,eu zic ca arata bn asa,mai ales daca nu ii pun si ceva pe portbagaj,dar se poate pune doua,dar arata aiurea zic eu. In schimb mai vin vreo 3,4 modele de eleroane de genul acesta..dar mai incolo..poate maine dimineata v-or fii gata :-?..ca nu e mare lucru,sunt doar niste bucati simple. Vreau doar sa aud parerea unora,sa stiu daca merita sa-mi bat capul sau nu?!? :D |
merita :) am vazut ceva in genu pe un logan in trafic .. si arata super misto :)
|
1 Attachment(s)
Pentru concursul de drift cate lapuri trebuie sa facem?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning