Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

cozo_nigga 30-10-07 17:13

Re: Propuneri/Challenges

pt urmatorul challenge as propune masini de f1 :D

Bejdesign 30-10-07 18:04

1 Attachment(s)
nu am timp sa fac alta tunata...deci aici e dacia 1300 stock :D Aaah si nu trebuie cumva castigatoru battle-ului Lancia Delta sa puna masina urmatoare pt challenge? 8)

Ace Axel 30-10-07 19:50

Quote:

Originally Posted by Bejdesign (Post 1175681)
nu am timp sa fac alta tunata...deci aici e dacia 1300 stock :D Aaah si nu trebuie cumva castigatoru battle-ului Lancia Delta sa puna masina urmatoare pt challenge? 8)

ba da ... ai onoarea :)

Crimz-vT 30-10-07 20:51

1 Attachment(s)
dacia mea pt challange.. :P

Ace Axel 30-10-07 21:03

da vati inspirat toti dupa aceasi masina :D

Yackone 31-10-07 01:46

2 Attachment(s)
intru si eu cu 2 desene mai vechi...daca se poate...skitza e facut acu vreo 4-5 ani...iar cealata este de anu asta....;)

Metal Heart 31-10-07 10:57

deci, cand e termenul limita? mai am timp diseara sa mazgalesc ceva?

Ace Axel 31-10-07 13:30

termenul e 2 noiembrie.... vineri :P

Bejdesign 31-10-07 14:25

Urmatoarea masina: orice limuzina.puteti sa luati un mini sa il faceti limuzina..nu conteaza...doar limuzina sa fie in final :D8)

giubau_v8 31-10-07 15:00

si poll cu daciile pe cand?:D

Metal Heart 31-10-07 15:01

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1176840)
termenul e 2 noiembrie.... vineri :P

k, count me in!
maine vin cu un desen, ca ma mananca mana de cand n-am mai desenat.

Quote:

da v-ati inspirat toti dupa aceasi masina
uite, asta ar fi un challenge interesant (asta daca n-a fost pana acum): se da o poza a unei masini, iar castigatorul este cel ce o reproduce cel mai bine, cel mai fidel, at labam, fara tunaciuni, fara alte bling-bling-uri, aceleasi jante, aceeasi pozitie, perspectiva etc....

Ace Axel 31-10-07 15:13

Quote:

Originally Posted by Metal Heart (Post 1176959)
uite, asta ar fi un challenge interesant (asta daca n-a fost pana acum): se da o poza a unei masini, iar castigatorul este cel ce o reproduce cel mai bine, cel mai fidel, at labam, fara tunaciuni, fara alte bling-bling-uri, aceleasi jante, aceeasi pozitie, perspectiva etc....

nu ... asta ar fi un prilej ideal pt geamograf!

expres 31-10-07 15:33

Yackone imi place dacia break a ta ... imi dai si mie un autograF?:P =))

Metal Heart 31-10-07 15:46

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1176977)
nu ... asta ar fi un prilej ideal pt geamograf!

c'mon... tu nu-ti dai seama care e un geamograf si care e freehand?

am intalnit oameni ca nu faceau reproduceri, pt ca nu le ieseau, ci doar "masini personalizate". eu zic ca ar trebui sa te descurci in ambele cazuri, si la reproduceri (exclus geamograf, indigo, foaie peste sau alte metode de copiat) cat si la adaptari.

robertzEL_bz 01-11-07 23:51

Quote:

Originally Posted by Metal Heart (Post 1177013)
c'mon... tu nu-ti dai seama care e un geamograf si care e freehand?

am intalnit oameni ca nu faceau reproduceri, pt ca nu le ieseau, ci doar "masini personalizate". eu zic ca ar trebui sa te descurci in ambele cazuri, si la reproduceri (exclus geamograf, indigo, foaie peste sau alte metode de copiat) cat si la adaptari.

sti cum o reproduci perfect.... si` nu`ti dai seama... o scanezi (poza respectiva).....ii scoti culorile si umbrele si lasi doar "scheletul" ...apoi peste schelet vii cu hasura / culoarea respectiva si nimeni un`si da seama;)

All times are GMT +2. The time now is 10:25.

- Copyright 2026 4Tuning