![]() |
Re: E36 - coupe tex
Galben taxi ... :D mai piesa.
App frum masina ai :P |
Quote:
merci pt parere!:D |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
fao galben "ganeatz":D:D:D....
tare culoarea Dakar Gelb :D S.E.X :D..... DACA REUSESC SA GASESC COLANT GALBEN PAI :D...NICI NU MA GANDESC LA ALTCEVA :D:D:D:D |
1 Attachment(s)
|
Quote:
am vb cu unul de la Color tuning! |
Quote:
|
Eu as lasa-o rosie, arata mult mai bine :D
Stiu ca vrei sa mai schimbi ceva, dar e PREA perfecta acum :lol: |
Quote:
decat s-o vand,mai bine o fac galbena si ma pacalesc singur..cred ca'i alta! si iar mi-e drag de ea...:lol: |
Rosul are atractia lui. Eu as face-o o nuanta de rosu si mai vie, mai turbata :)) dar galbenul ala taxi ar da bine de tot pe masina. Daca ai face-o asa vreau si eu sa fiu plimbat cu taxi-ul. Dau banu de gaz :))
|
sa nu incercati colant galben . e cea mai mare mizerie . parerea mea , vopsesteo galbena ca nu o sa regreti !
|
orice colant mi se pare o mizerie, ai cat platesti, + ca daca mai ai sperante ca o sa iti "protejeze vopseaua" sau o sa fie la fel cand il dai jos, o sa ai mari surprize, din cate am vazut de la altii, pentru banii care ii dai merita, dar tot vopseaua e "high end"
|
Salut. Uite, īţi dau un mic sfat:
Normal că <a href=https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1741716&d=1289852279>a ceastă poză modficată</a> arată bine deoarece este CG şi vreau să īţi zic, īn realitate acest galben ar fi mai nasol pentru că ar fi mai şters decāt in poza de mai sus ( <a href=https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1741764&d=1289853739>e xemplu=</a=> =). Deci ai putea să īncerci un verde fistic deoarece īşi păstrează mult mai bine calitatea de "sărit-īn-ochi-şi-contrast-mortal". Părerea mea:). |
Parerea mea ar fi sa o faci galbena.S-a mai discutat si pe topicul lu nea Marean ca galbenul este o culoare cam rar intalnita la E36 si ii sta chiar foarte bine.Deci eu zic GALBEN.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning