![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
stai linistit ca nu erau urati....tipa asta a mea(tupeista fata) a ales din aia cu potential...nu toti naspetii;) si nu erau nici tigani...nici prosti...macar la prima vedere....in fine ideea este ca unul dintre cei care nu a cerut numarul tipei era cel mai simpatic si dragutz si plin de umor....culmea!!!
si mustangu nu e urat!!! stiu yo:-) |
Quote:
Ai ceva impotriva tiganilor??? Esti rasista??? Si cu negrii ai probleme???Sau aia sunt cautati?:twisted: |
Quote:
cu potential = posibili baieti "de treaba" |
why you hate me ???? just beacause i'm black??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Jigodiile pot fi de orice rasa si culoare la fel ca si baietii buni. Ce inseamna baieti "de treaba"??? |
de treaba insemna de treaba... oameni cu care se poate vorbi, glumi, etc. n am zis ca toti tiganii sunt jigodii, dar din cati am intalnit...cam toti erau asa...si unu mi a furat 200$...asa ca nu incerc sa ti schimb nici o parere...asta e adevarul...
n am nimic cu negrii...nu sunt rasista...kiar ii simpatizez...ca sa ti raspund la intrebare bmw_rulllzzz |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
glumeam, nu sunt nici tigan si nici chiar asa de negru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Ca un obsedat ce sunt :D |
nu stiu ce ti trece prin cap...spune mi tu!!!:???:
|
Quote:
|
Quote:
Adica vrei sa spui ca fata simpatizeaza negrii pentru... nivelul lor de trai??? Incredibil! |
Quote:
|
asa baieti...daca tot v-ati adunat aici,ia povestiti cum ati fost agatati d femei lately...;)
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
yo am zis :-P
|
ok,ai zis ....dar de atunci a mai fost un we!!!!:shock: da' ce-ai facut????te-ai ascuns d fete????:D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning