![]() |
Re: Off-Topic
si ce te plangi atat , roaga-i sa ti-o fure
|
Quote:
|
sunt altii care le fura bandouri difuzoare de la bari si tu te plangi ca ti-a furat 2 cacaturi de capacele si mai ai si casco .............las-o dracului , mie unu mi-ar fi fost rusine sa spun asta
|
ok...asta e ma plang ca si alea valoreaza niste bani.eu mi-am luat ramas bun de la voi...masina va fi data!salutare;)
|
Salut!
Cine imi spune si mie daca au terminat drumarii de asfaltat Tulnici-Lepsa? Cand am fost in toamna trecusera de Tulnici si avansau spre Lepsa. Ma gandesc ca de atunci in ritmul ala ( alert, desi ciudat pt. Ro) or fi terminat? :weirdface Multam! |
am trecut vineri, 24 decembrie pe acolo.. e bun drumul.. doar ca nu au dat drumul la toate podurile.. (inca se ocoleste) si mai e o portiune naspa, aia imediat dupa tunel.. in rest e ok.. dar e curatat drumul si se circula f ok..
|
Deci sa inteleg au ajuns cu asfaltul nou in Lepsa? De poduri stiu. Nu e problema asta, pe mine ma deraja partea aia betonata cu resturi de asfalt vechi de dupa Tulnici si intrare in Lepsa.
|
Merry X-mass guys!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
s'au ramolit 'soldatii' :))
nici barci nu mai avem... si cu colacu' de la WC nu vor sa se 'riste'... prin coclauri numai bag masina ca iar pica ceva... am beut aseara si nu's in top shape... motorina e tot mai scumpa... asa ca...HO HO HO !!! Merry F**king Christmas !!!:lol: |
Quote:
La multi ani ! |
Dear members & friends,
Stiu ca nu este cel mai potrivit subiect si nici cel mai bun loc in care sa cer ajutorul, premiul ar fi o bucurie imensa pentru noi. Daca vreti sa ne ajutati da-ti un vot la link-ul de mai jos. Link-ul este acesta: http://www.dovezidedragoste.ro/dovezi/348 si butonoul este "voteaza dovada" (trebuie sa bagati si codul pe care vi-l va arata) Scuze, inca o data si va multumesc anticipat! :) Dan |
Quote:
|
Am votat si eu! Bafta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning