Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

Racer_e30 26-05-10 22:31

Re: Street Racing Squad

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3392339)
Vitantis e cel din vitan de langa targ nu ?

da:shock:
alt event...:rolleyes2

sunt curios daca in afara de cel din bucuresti SRS si'ar anuta prezenta :rolleyes2

Racer_e30 26-05-10 22:37

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 3392029)
Si sambata acu am inteles ca e vorba de niste drifturi la Romexpo:-P

" Esti pasionat de masini si motoare? Sambata 29 mai, ora 10:00 Bucurestiul va fi invadat de sute de cai putere, decibeli si fete frumoase care te vor intampina la primul eveniment organizat de cluburile auto cu sustinerea Repsol Romania.
Te asteptam in parcarea pavilionului H din Parcul Herastrau unde cluburile isi vor expune cele mai tari masini. Te invitam sa asisti la o prezentare de safe drive, concursuri de indemanare, drifturi, burnout, stunt bike, trial, unde pasionati din public vor avea ocazia sa conduca nu doar sa priveasca si sa experimenteze trasee special amenajate pentru ei. "

poate imi zice si mie cineva cine este purtatorul de cuvant al srs-ului sau conducerea dupa 3 luni de zile inca nu sa decis ? :rolleyes2
as avea ceva e vorbit cu domnia sa ;)

bLoNduL 26-05-10 22:47

ba da rau e racer asta :))), mai intai sa legalizam si noi clubu si apoi sa incepem cu event`uri si etc........ sa ne mai marim si noi, cum zicea si proverbu, " Graba strica treaba" ai rabdare ca esti tanar :P

NXdev 27-05-10 11:02

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3392708)
ba da rau e racer asta :))), mai intai sa legalizam si noi clubu si apoi sa incepem cu event`uri si etc........ sa ne mai marim si noi, cum zicea si proverbu, " Graba strica treaba" ai rabdare ca esti tanar :P

ati putea participa si voi :P..ati face o impresie buna si veti fi priviti cu alti ochi

bLoNduL 27-05-10 11:05

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3393608)
ati putea participa si voi :P..ati face o impresie buna si veti fi priviti cu alti ochi

Nu la asta ma refeream :P, oricum numai conteza

NXdev 27-05-10 16:18

imi cer scuze atunci

Racer_e30 27-05-10 17:23

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3392708)

eu asta am zis si membrii nu au fost de acord cu mine si au zis ca vor sa mearga sa se uite la curse nu neaparat sa participe...:rolleyes2
ma intreb cand o sa fie ziua aia sa participe :lol::lol:

sunt 3 eventuri care sunt pe 06 - 06 -2010
brasov-urziceni-bucuresti

pariu ca srs e prezent la vitantis si nu in alta parte:evil:
ar fii frumos daca macar la vitantis ati merge toti cu parasolarele puse pe masini si ati ocupa cateva locuri in parcare (nu expo)...ar mai afla lumea de voi:rolleyes2

NXdev 27-05-10 21:36

ar trebui sa posteze si tazz parerea lui...nu doar un membru...hai mai multi baieti:P

bLoNduL 27-05-10 21:53

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 3394606)
eu asta am zis si membrii nu au fost de acord cu mine si au zis ca vor sa mearga sa se uite la curse nu neaparat sa participe...:rolleyes2
ma intreb cand o sa fie ziua aia sa participe :lol::lol:

sunt 3 eventuri care sunt pe 06 - 06 -2010
brasov-urziceni-bucuresti

pariu ca srs e prezent la vitantis si nu in alta parte:evil:
ar fii frumos daca macar la vitantis ati merge toti cu parasolarele puse pe masini si ati ocupa cateva locuri in parcare (nu expo)...ar mai afla lumea de voi:rolleyes2

te lasam pe tine sa fii primu :P, si pe langa asta, incepatorii nu au voie la curse, asa ca.... degeaba imi iau permisu si vin cu masina :P:))

TaZzY E30 28-05-10 08:29

DISEARA ,ORA 20.30,INTRUNIRE.DE PREERAT AR FII SA VINA TOTI MEMBRII.
Se va discuta despre cele 3 event-uri de pe 6-7 iunie.
Conducerea: Eu si tank.
Teoretin ,ne gandisem laurziceni,racer-e,dar...vorbim in seara asta:).Mersi pentru event-uri:D

TaZzY E30 28-05-10 10:12

Baieti,adineauri am terminat de vorbit cu Leo Sr:
1.Cu gratarul a ramas sa poesteze el
2.pentru data de 6 iunie...a zis ca ar fii ok daca am merge si la urziceni,si la vitantis.Ramane de discutat in seara asta....RESPECT SRS!!

Racer_e30 28-05-10 15:29

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3395335)
te lasam pe tine sa fii primu :P, si pe langa asta, incepatorii nu au voie la curse, asa ca.... degeaba imi iau permisu si vin cu masina :P:))

la ce sa fiu primul ???:lol:

bLoNduL 28-05-10 15:29

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 3396965)
la ce sa fiu primul ???:lol:

la curse, drift, ce vrei tu :P >:D<

LEO.SR 29-05-10 09:47

HAI SA FACEM GRATARU 29.05.2010 ESTE FRUMOS AFARA, CEI CARE SUNT INTERESATI SUNATI LA TEL 0722.241.663 SAU 0723.387.996 DATI REPEDE DE STIRE CE DORITI SA MANCATI SI SA BETI:censored:

StreetRS 29-05-10 19:17

PROPUN prin vot : pro / contra cu argumente !!! ca...
Racer_e30 sa fie OFFICIAL purtatorul de cuvant al clubului! am nevoie de un purtator de cuvant si de o organizare mai buna:lol:
cu respect, Clubul Vostru!!!:shock:
:peace: :peace: :peace: :peace:

I want to be Famous!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:08.

- Copyright 2026 4Tuning