![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
alt event...:rolleyes2 sunt curios daca in afara de cel din bucuresti SRS si'ar anuta prezenta :rolleyes2 |
Quote:
Te asteptam in parcarea pavilionului H din Parcul Herastrau unde cluburile isi vor expune cele mai tari masini. Te invitam sa asisti la o prezentare de safe drive, concursuri de indemanare, drifturi, burnout, stunt bike, trial, unde pasionati din public vor avea ocazia sa conduca nu doar sa priveasca si sa experimenteze trasee special amenajate pentru ei. " poate imi zice si mie cineva cine este purtatorul de cuvant al srs-ului sau conducerea dupa 3 luni de zile inca nu sa decis ? :rolleyes2 as avea ceva e vorbit cu domnia sa ;) |
ba da rau e racer asta :))), mai intai sa legalizam si noi clubu si apoi sa incepem cu event`uri si etc........ sa ne mai marim si noi, cum zicea si proverbu, " Graba strica treaba" ai rabdare ca esti tanar :P
|
Quote:
|
Quote:
|
imi cer scuze atunci
|
Quote:
ma intreb cand o sa fie ziua aia sa participe :lol::lol: sunt 3 eventuri care sunt pe 06 - 06 -2010 brasov-urziceni-bucuresti pariu ca srs e prezent la vitantis si nu in alta parte:evil: ar fii frumos daca macar la vitantis ati merge toti cu parasolarele puse pe masini si ati ocupa cateva locuri in parcare (nu expo)...ar mai afla lumea de voi:rolleyes2 |
ar trebui sa posteze si tazz parerea lui...nu doar un membru...hai mai multi baieti:P
|
Quote:
|
DISEARA ,ORA 20.30,INTRUNIRE.DE PREERAT AR FII SA VINA TOTI MEMBRII.
Se va discuta despre cele 3 event-uri de pe 6-7 iunie. Conducerea: Eu si tank. Teoretin ,ne gandisem laurziceni,racer-e,dar...vorbim in seara asta:).Mersi pentru event-uri:D |
Baieti,adineauri am terminat de vorbit cu Leo Sr:
1.Cu gratarul a ramas sa poesteze el 2.pentru data de 6 iunie...a zis ca ar fii ok daca am merge si la urziceni,si la vitantis.Ramane de discutat in seara asta....RESPECT SRS!! |
Quote:
|
Quote:
|
HAI SA FACEM GRATARU 29.05.2010 ESTE FRUMOS AFARA, CEI CARE SUNT INTERESATI SUNATI LA TEL 0722.241.663 SAU 0723.387.996 DATI REPEDE DE STIRE CE DORITI SA MANCATI SI SA BETI:censored:
|
PROPUN prin vot : pro / contra cu argumente !!! ca...
Racer_e30 sa fie OFFICIAL purtatorul de cuvant al clubului! am nevoie de un purtator de cuvant si de o organizare mai buna:lol: cu respect, Clubul Vostru!!!:shock: :peace: :peace: :peace: :peace: I want to be Famous!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning