![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Toate sunt boala curata, dar M.B-G alb e grav tare!!!
din nou bravooooooo |
Sa stii ca este foarte ok Jeep-ul! Oricum am un sentiment ciudat in legatura cu el... sper ca stii la ce ma refer :D . E mititel, nu ocupa spatiu prea mult... ai mila de el :))
In ceea ce priveste Mustangu', la inceput am fost reticient... Mustang cabrio?! Da! Arata foarte foarte bine! Este altceva, ceva care mi-ar placea! O macheta detaliata, reusita la un pret excelent. Ai fost darnic, 2 machete :> |
Sunt crima si pedeapsa amandoua, foarte tari. Desi una e Bburago si cealalta Autoart, nu pot sa zic ca mi-a placut una mai mult ca cealalta. Doar ca bineinteles ca detaliile si lucratura fac diferenta la AA.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Urmeaza un Mitsubishi Pajero LWB - AutoArt 1:18, dar care a suferit mici defecte la transport. |
Aseptam Pajero!!!
|
Andrei sa stii ca e foarte frumos Wrangleru:-P si spun asta fara nicio retinere. Chiar imi place.....e ceva mai deosebit;)
[da....stiu....acum iar incep si sar cei cu machete de firma si fac circ ieftin pe aici ca apreciem un bburago sau maisto, dar ma doare fix in.......sau poate nici acolo nu ma doare:-P] Chiar azi am vazut pe un site un Z3 Bburago nu stiu ce editie cu 90euro..... Si mustangul e superb, l-am vrut si eu,dar nu-mi place ca e cabrio....eu vreau modelul capotat:D |
12 Attachment(s)
Mustang-ul cabrio l-am luat in ideea de a adauga unul langa el. Probabil unul bullit, dar cand o fi la reducere.
Uite ca n-a facut nimeni scandal de bburago :D . Au si ele farmecul lor. Mitsubishi Pajero LWB - Autoart 1:18 Un model frumos si o realizare acceptabila a celor de la autoart. Totusi macheta are cateva detalii ce ii tradeaza varsta. Interiorul este printre cele mai slabe din gama lor, dar ar fi de mentionat scaunele rabatabile din portbgaj, si cotierele functionale. Macheta a intampinat probleme la transport, drept urmare oglinda de pe aripa stanga fiind absenta (s-a rupt si am renuntat de tot la ea) la fel ca un scaun spate care s-a dezprins. Poze: |
Frumoasa macheta, imi plac scaunele din spate rabatate si cotiera sunt niste detalii cool pentru o macheta, pacat de oglinda..
|
Foarte frumos Mustangul` , chiar daca e cabrio (masina 1/1 arata ciudat asa:?) si imi place cum e facut interiorul, dar si motorul, eu zic ca detaliile sunt bune pentru un astfel de pret (atata tot ca eu nu-mi permit:lol:) plus ca e limited edition, si cum a spus RaduRS odata: "E frumos sa stii ca esti unul din cei 6000 care au macheta" :D
|
Fain rau Mitsubishi....iar combinatia de culori este superba !!!
|
Full Options, ce sa mai...
|
Quote:
Quote:
Cartonul pe care scrie ca are 6000 de bucati produse e interesant. Da bine in vitrina :)) Quote:
Quote:
next in line: 1:18 Minichamps - Mercedes GL |
Pajero: o macheta foarte frumoasa ! Ai avea nevoie de inca un model de Pajero, mai actual sa aiba un fratior. :>
|
Chiar fain pajero si bine realizat.la 1/24 nu cred ca este:)) Mai asteptam "GIPURI" :)
|
Quote:
Quote:
Mai sunt pe liste machete 4x4 :) Hummer H1 e primul pe lista ... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning