Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

iasi_drifter 10-06-06 02:18

Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau

1 Attachment(s)
uite o idee. ziceai ca ai stopuri clare. daca mentii acolo busonul poate faci rost de unul mai plat si mai mic, iar nr scoate-l si pune-l jos pe spoiler, dupa care partea din spatele nr fa-o neagra cum am desenat eu aici. nu prea le am cu virtual tuning ca nu fol decat paint :D dar intelegi tu cum sta treaba.
daca vopsesti negru nu o sa se mai vada asa de tare busonul ala naspa oricum.

iasi_drifter 10-06-06 02:44

la varianta cu busonul in lateral ai putea sa te gandesti si sa dai o gaura in lateral si sa montezi un capac din tabla luat de la o masina straina care sa mascheze busonul sau sa acoperi adancitura unde e nr cu tabla iar in dreptul busonului sa montezi un capac din asta de tabla rabatabil in lateral dreptunghiular care sa il ascunda. cred ca operatiunile astea inca le mai poti face linistit avand in vedere ca dupa aia acoperi tot cu vopsea neagra.

MagicOne 11-06-06 19:49

Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU

se luase pitzigoii aia de gabori de masina azi pe la vitan!, ce oameni...

UniculSGM 12-06-06 18:37

Prima berlina aparuta intr-un videoclip nu este TAU :P

La Familia, dacie berlina alba, pe care o lovesc cand vor sa o intoarca cu frana de mana? Batranii isi aduc aminte.

giubau_v8 12-06-06 18:45

chiar...asta asa e..ce imi placea mie sa vad cum o intorc aia cu frana de mana....

ZoliaT 12-06-06 21:44

dar prima berlina "modificata" este ? ;)

UniculSGM 12-06-06 23:36

Da, este.

Am dat din intamplare peste acel videoclip si l-am vizionat. Mi-am amintit cum au pocnit aia dacia in incercarea de a o intoarce cu frana de mana :)

Ar fi interesant un clip gen getaway in Bucharest, cu Dacii modificate. Cred ca ar fi ceva original.

B-69-TAU 12-06-06 23:42

Quote:

Originally Posted by MagicOne
se luase pitzigoii aia de gabori de masina azi pe la vitan!, ce oameni...

da eram sigur ca daca o iau pe acolo ma opresc! asta e inca o amenda pe lipsa de talon!:lol::lol:

MagicOne 13-06-06 02:14

lol pai normal ca nu avem talonul la noi, io mi-am luat amenda mai de mult pe motiv ca se vad farurile albastre ;)

B-69-TAU 13-06-06 15:44

3 Attachment(s)
tau prezent la intanlirea audiofil-ilor! de ce oare?:lol:
poze de la intanlire....

Slim29 13-06-06 15:51

iasi drifter bine ca nu mai tunat si pe mine ....

quick_5hifter 13-06-06 16:01

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter
la varianta cu busonul in lateral ai putea sa te gandesti si sa dai o gaura in lateral si sa montezi un capac din tabla luat de la o masina straina care sa mascheze busonul sau sa acoperi adancitura unde e nr cu tabla iar in dreptul busonului sa montezi un capac din asta de tabla rabatabil in lateral dreptunghiular care sa il ascunda. cred ca operatiunile astea inca le mai poti face linistit avand in vedere ca dupa aia acoperi tot cu vopsea neagra.

mie nu-mi surade ideea cu clapeta la exterior....adica pana la urma, motivul pentru care a astupat manerele de la usi este ca sa aiba un clean look...eu unul am o asemenea clapeta si fac tot posibilul sa scap de ea
o idee excelenta ar fi ca aceasta clapeta sa fie sub numarul de inmatriculare, exact pe dimensiunea numarului...numai ca e mai greu de realizat (nu neaparat greu, dar tine de inovatie)

B-69-TAU 13-06-06 16:10

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
mie nu-mi surade ideea cu clapeta la exterior....adica pana la urma, motivul pentru care a astupat manerele de la usi este ca sa aiba un clean look...eu unul am o asemenea clapeta si fac tot posibilul sa scap de ea
o idee excelenta ar fi ca aceasta clapeta sa fie sub numarul de inmatriculare, exact pe dimensiunea numarului...numai ca e mai greu de realizat (nu neaparat greu, dar tine de inovatie)

alex sa mor daca nu m-ai pus pe ganduri cu faza cu numaru!
ii fac o bucata de talbla exact cat nr si ii fac balamale pe tabla in spate acolo si o aduc a nivel cu spatele! si ii fac o incuietoare la nr ca sa deschid cand alimentez.... super ideea!;)
sap asta ma apuc de ea.......sper sa iasa cool
tnx alex

NightClubRacer 13-06-06 16:12

ooo da, am vazut emisiunea. Super tare! :D

mihai88 13-06-06 16:17

b-69-tau dc nu incerci sa pui teava de esapament in laterale mai exact aproape de roata din spate........ceva gen DTM....io zic ca ar da foarte bine......poate te ajuta careva cu un virtual tuning sa iti faci o idee

All times are GMT +2. The time now is 05:28.

- Copyright 2026 4Tuning