![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
4 Attachment(s)
Da, chiar n-am mai avut timp de interior maestre Racer21. 8)
|
ai uitat ce era cel mai misto...
|
ptiu...ce colorat e la motor :D face fsssssssss? :lol:
|
De mult eu nu am mai vazut un LANCER pe acest forum si ca sa fie si surpriza desavarsita este si black total, exceptionala macheta, parerea mea.
|
Quote:
De realizare nu vorbesc, ca este foate buna, din punctul asta de vedere e beton;) |
Quote:
Parerea mea despre acest Lancer o regasesti in comentariul pe care i l-am dat lui babau, mai pe scurt: mirifica. :lol: Quote:
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Asa cum am spus, mi-am cumparat pentru a 2-a oara Peugeot-ul 205 Gti tuning de la SOLIDO pentru ca arata bine ca macheta, ca realizare, arata bine in vitrina langa Clio Williams.
La poze m-am cam straduit. :)) Culoarea asta, cum spune steaua23: baby blue, face toti banii. |
Agresiva rau piticania asta. Frumoase pozele si daca tot te-ai straduit atat ... hai si cu o prezentare :evil_laug la sectiunea adecvata.
ps: pe 12 ma astept sa prezinti ceva special :shock: |
superba macheta si bestiale pozele
|
Da, cea mai frumoasa culoare zic eu.Pai vezi ce faci si cauta-ti si variantele GTi stock, sa vezi ce bine o sa arate impreuna.Le caut si eu:D
|
Quote:
Stii tu nepoate ceva cu data de 12. :) Quote:
Quote:
|
Ma, da' ai tu ceva cu gogoritele astea mici....:lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Intr-adevar am o pasiune pentru ele, sunt simpatice. Insa pe gogorita asta am luat-o pentru Clio Williams. |
Ziua in vitrina si noaptea in pat cu tine.:lol:
Frumoase si numeroase! |
Quote:
cauta si tu..poate gasesti ceva poze cu decalurile de la ceva kit...sau poze bune cu masina - perpendicular pe laterala si vazuta de sus... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning