Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

radu_rs 06-05-11 16:58

Re: Machetele mele - radu_rs

4 Attachment(s)
Da, chiar n-am mai avut timp de interior maestre Racer21. 8)

2010 06-05-11 17:19

ai uitat ce era cel mai misto...

Gica 06-05-11 23:09

ptiu...ce colorat e la motor :D face fsssssssss? :lol:

babau_999 07-05-11 11:02

De mult eu nu am mai vazut un LANCER pe acest forum si ca sa fie si surpriza desavarsita este si black total, exceptionala macheta, parerea mea.

radu_bv 07-05-11 19:47

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4305124)
O mica restanta, Lancer Evolution WRC, 1:18, Autoart

Urata macheta...foarte urata...urata masina, nu stiu de ce au trosnit-o pe asta asa, dar face de ras versiunea Lancer EVO...parerea mea:twisted:

De realizare nu vorbesc, ca este foate buna, din punctul asta de vedere e beton;)

radu_rs 07-05-11 20:37

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 4310031)
Urata macheta...foarte urata...urata masina, nu stiu de ce au trosnit-o pe asta asa, dar face de ras versiunea Lancer EVO...parerea mea:twisted:
De realizare nu vorbesc, ca este foate buna, din punctul asta de vedere e beton;)

HUUUOOOO, HUUUUUOOOO Radule :)))
Parerea mea despre acest Lancer o regasesti in comentariul pe care i l-am dat lui babau, mai pe scurt: mirifica. :lol:

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4307610)
ai uitat ce era cel mai misto...

iti dau dreptate :lol:, macheta are detalii foarte bune, in schimb motorul asta.. cam slabut.

Quote:

Originally Posted by Gica (Post 4308310)
ptiu...ce colorat e la motor :D face fsssssssss? :lol:

de fapt, motorul acesta a fost conceput special pentru a face fssssssssssssssssss :evil_laug

Quote:

Originally Posted by babau_999 (Post 4308989)
De mult eu nu am mai vazut un LANCER pe acest forum si ca sa fie si surpriza desavarsita este si black total, exceptionala macheta, parerea mea.

Cam asta este si parerea mea vis-a-vis de aceasta macheta, mercik.

radu_rs 08-05-11 13:42

8 Attachment(s)
Asa cum am spus, mi-am cumparat pentru a 2-a oara Peugeot-ul 205 Gti tuning de la SOLIDO pentru ca arata bine ca macheta, ca realizare, arata bine in vitrina langa Clio Williams.

La poze m-am cam straduit. :))
Culoarea asta, cum spune steaua23: baby blue, face toti banii.

steaua23 08-05-11 13:51

Agresiva rau piticania asta. Frumoase pozele si daca tot te-ai straduit atat ... hai si cu o prezentare :evil_laug la sectiunea adecvata.

ps: pe 12 ma astept sa prezinti ceva special :shock:

2010 08-05-11 13:54

superba macheta si bestiale pozele

FED express 08-05-11 15:10

Da, cea mai frumoasa culoare zic eu.Pai vezi ce faci si cauta-ti si variantele GTi stock, sa vezi ce bine o sa arate impreuna.Le caut si eu:D

radu_rs 08-05-11 22:07

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4311509)
Agresiva rau piticania asta. Frumoase pozele si daca tot te-ai straduit atat ... hai si cu o prezentare :evil_laug la sectiunea adecvata.

ps: pe 12 ma astept sa prezinti ceva special :shock:

nu stiu cu prezentarea, vor veni... insa dupa Iulie.
Stii tu nepoate ceva cu data de 12. :)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4311524)
superba macheta si bestiale pozele

mercik 2010
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4311680)
Da, cea mai frumoasa culoare zic eu.Pai vezi ce faci si cauta-ti si variantele GTi stock, sa vezi ce bine o sa arate impreuna.Le caut si eu:D

Versiunea stock se gaseste mai peste tot, cred ca puteam sa o cumpar de 10 ori pana acum. Eu am luat-o strict pe asta tuning ca nu se gaseste in RO, eu de exemplu nu am mai vazut-o prezentata pe nicaieri.

Shelby cobra 09-05-11 18:43

Ma, da' ai tu ceva cu gogoritele astea mici....:lol:

radu_rs 09-05-11 23:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Shelby cobra (Post 4314565)
Ma, da' ai tu ceva cu gogoritele astea mici....:lol:

Intr-adevar am o pasiune pentru ele, sunt simpatice. Insa pe gogorita asta am luat-o pentru Clio Williams.

Decodat 10-05-11 20:51

Ziua in vitrina si noaptea in pat cu tine.:lol:
Frumoase si numeroase!

aokimare 11-05-11 19:23

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 4306269)
bun, ceea ce nu inteleg eu este faptul ca astia de la Aa au facut milioane de machete in versiunea plain care se vand cu 40 de euro si ffff putine in varianta WRC Panizzi care se vand pe sub mana, cu 300 de euro bucata!!!WTF???ce mi scapa mie aici???

Hai sa facem noi o varianta McRae..

cauta si tu..poate gasesti ceva poze cu decalurile de la ceva kit...sau poze bune cu masina - perpendicular pe laterala si vazuta de sus...

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning