![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Multam fain pentru aprecieri!
@Eugen: Intr-adevar faza cu scaunul ma nemultumeste si pe mine, am observat din pacate lucrul asta dupa ce am cumparat-o. @Thunder77: Asta e o alta macheta din seria celor la care ma gandesc sa le aduc la forma stock. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
@dog99: Multumesc frumos. Ma bucur ca iti place!
Pentru ca Thunder77 m-a determinat azi cu ce a prezentat el sa prezint si eu o americana, am decis sa va arat o macheta extrem de draga mie. Sa fiu sincer o consider una dintre cele mai frumoase din colectia mea. Asa ca, iata: 1963 Chevrolet Impala (1/24) Welly |
Oh yeah baby !!! Keep on cruzin' !!! Jump , jump , jump !!! Superba si cand ma uit la ea ma astept sa vad un latino cu degetele pe butonul suspensiei hidraulice !!!!! Felicitari ! Bag si eu azi inca o americanca ;)
|
Foarte frumoasa, mai ales pentru un Welly.
|
Deci ...macheta este pur şi simplu de vis !!! Superbă , dar ţin să zic că pozele astea sunt de nota 10 !!! Felicitari !! :D
|
Una dintre cele mai bine realizate machete 1/24 care pot fi gasite in magazine.... ca sa zic ?! BBurago STOP joc ! :twisted:
|
Va multumesc tuturor pentru aprecieri, ma bucur enorm sa vad ca si voua va place asa mult cum imi place si mie!
|
Nais, Low rider style :-D. La cat mai multe dinastea ;).
|
Foarte frumos .PIMP STYLE :D Felicitari.
|
Frumoasa rau asta! Ala chiar e bloc-motor?
|
Foarte bine realizata Impala asta, pacat ca masina reala nu-mi place, ca altfel se afla la mine in colectie :lol:
|
pfuuuu am vazut-o si eu dar nu aveam bani sa o iau....felicitari
|
Va multumesc tuturor din nou pentru aprecieri!
@Eugen: Da e bloc motor, dar lasand asta la o parte, eu am ramas masca sa vad ca are furtun la radiator, curea la alternator etc. |
6 Attachment(s)
Repede repede inainte de 12, doua mai sportive:
Mugen Honda (1/64) Hot Wheels for McDonald's Corp. Mclaren Mercedes (1/64) Hot Wheels for McDonald's Corp. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning