![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
8 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri baieti;)
Pentru azi: '67 Chevy Chevelle SS 396 1/64 HotWheels Ford Thunderbolt 1/64 HotWheels |
Nice:-D, Chevy vreau si eu ca imi lipseste, in schimb Ford-ul il am si in varianta asta si in varianta streetrod :-D.
|
Muscle Power ! :D Din cate am vazut pana acum, astea le ies cel mai bine celor de la HW, adica arata mai bine si mai frumos lucrate decat europenele si japonezele (de fapt, cu japoneze cu nu ocupa chiar asa de mult) . Si cu ocazia asta, iti amintesc a zecea oara chestia de la inceputul threadului cand mi-ai promis ca iti faci o colectia adevarata de muscle :lol:
|
Cum le-am vazut au inceput sa imi curga balele pe tastatura :lol: Sunt frumoase frumoase!!
|
foarte frumos chevy si fordul.Arata intr-un mare fel.
|
7 Attachment(s)
Ma bucur ca va plac americancele:hug: Incet, incet se contureaza frumos o colectie de muscle-cars:D
Azi aveam de gand sa prezint ultimele 2 noutati HW, dar va arat altceva. I-am facut azi niste poze prin imprejurimile Brasovului cu o camera semi-profesionala a unui prieten si le-am redimensionat. Deci: 1975 Lancia Stratos HF, Winner of 1975 Monte Carlo Rallye, drivers Sandro Munari and Mario Manucci 1/43 Del Prado RALLY-Edition (multumesc sherbandel) |
N-am ce sa zic de macheta asta decat ca asta e una dintre machetele alea care dau valoare colectiei. Superb!
|
Chiar super macheta, dar masina care o reprezinta e o legenda!
|
Foarte frumoase si pozele, in special cea cu nr.3
|
Ahhhh ce mi-ai suflat tu macheta asta :P Superbe ! In special Stratos-ul !
|
Super Lancia, e foarte tare macheta, felicitari.
|
frate ... '67 Chevy Chevelle SS 396 ala chiar arata super misto si e chiar piesa de rezistenta in colectia ta ... imi place mult de tot
|
Super, e o frumusete ... si pozele sunt frumoase, si toata prezentarea in sine, merita :D
|
Va place antena ?:d
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning