![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Quote:
|
Quote:
cu domnul din grecia de exemplu ! |
Cand Teo are sa fie un domn, jos palaria.
Pana atunci nu am ce sa discut, iar masina nu mi se pare atat de rapida. |
da... bine
|
Quote:
|
Dle Sebastian,cursele nu se fac din pareri,se fac pe strada cu pedala de acceleratie la fund...de chestii de astea cu "nu mi se pare atat de rapida,nu este un domn,etc", m-am saturat,atat eu cat si tot forumul si tot poporul roman ce urmareste sporadic interventiile tale de genul asta...ala nu e bun,masina aia trebuie sa se califice,cu ala mai vad eu daca ma dau,ai fi vreun Dumnezeu al nostru si nu stiu eu... este ca si cum i-as spune lui pepy ca nu ma dau cu el ca are tepi in cap si mi se pare mie ca speedsterul sau nu prea fuge pe a 2-a...
daca ai avea ceva de spus pe strada, ai scoate masina aia facuta in colaborare cu tot poporul japonez,cu cea mai inalta tehnologie care nici macar nu a fost inventata inca,care are 1000cai pe o roata si fuge de te omoara frate,care,respectele mele,am mai zis-o si pe alt topic,da cu mucu la motociclete de pe loc si poate nu numai,care bate cuie si da mooye... pana atunci,ramai la curse virtuale,in care rezultatul final e anticipat pe baza unor pareri de genul fuge sau nu fuge tare...nu ma dau cu el ca nu am nimic de demonstrat...nu e un domn...de ce nu ii pui sa-si aduca CV-urile cu ei cand te provoaca?...si inca ceva...toata lumea te ridica in slavi spunand ca esti nr 1...din batrani exista o vorba...e usor sa ajungi numarul1,e mai greu sa te mentii acolo...sa fie oare teama de necunoscut,de ceea ce s-ar putea intampla dincolo de linia de start a celor 400m alaturi de o masina necunoscuta? personal ii doresc succes lui CZR,grecului sau cui o mai fi sa te bata de sa-ti sune apa in cap...nu vad insa posibil acest lucru pentru ca tu nu te vei da cu ei...vei ramane la acelasi stadiu de jigniri/aprecieri pe forum, in timp ce bielele tale forjate imbatranesc de cat stau... cred ca e primul "atac" al meu la persoana cuiva de pe forum, si sunt inscris de ceva vreme aici...numai bine de la Dragos de la Iasi... PS:ma dau eu cu grecul daca vrea,dar din mers...nu conteaza ca iau bataie oricum...dar macar mai colorez peisajul pe aici...de fapt,daca ma gandesc,l-am vazut pe grec cum injura pe strada,nu e un domn,deci nu ma mai dau cu el... |
Quote:
Cate curse am facut eu habar nu ai, dar cursele se fac pe strada nu pe net. Cand vrei vi si ne dam dar ca sa fie deranjul mai mic pe bani 0...400m cu start de pe loc, poti sa vi cu ce masina vrei. (eu am editat- Bogdan) |
pai tocmai dle Sebastian, nici nu stiu ce a spus grecul, intuiesc ca e ceva jignitor, asa ca,cei care aveti cu ce ( eu nu am decat un kadett de 4000euro ), luati si aratati-i despre ce e vorba,nu invocati motive din ce in ce mai diverse....succese pe toata linia...
|
Dragos sa nu crezi ca i tin partea lui Sebastian ... dar fiecare face ce vrea cu masina lui.Se da cu cine vrea si cand vrea ... si spun asta pt ca nu ai pus tu bani cu el la masina aia si nu ai bagat tu bani in masina aia.Ca, consideri tu ca masina lui Sebastian e Nr.1 in Romania e treaba ta ... eu unu consider masina Nr.1 in Romania cea a lui CZR sau Pepy pt ca ele sunt la ora actuala masinile cele mai rapide care participa la curse.Nu ma intereseaza ca Sebastian are Subaru de 1.000 hp , ca Maff are masina de 1.000 hp ,ca nustiu ce grec are masina de 1.000 hp ... in viata mea nu i-am vazut pe niciunu la nici o cursa ... deci ele nu EXISTA din punctul meu de vedere.Exact cum spuneai si tu cursele se tin pe PISTA nu pe forum si hartii ... sau la o bere ..... ai masina date cu ia ... nu te dai .... nu intri in calcul ... nu ai ce sa spui in lumea asta a curselor daca NU TE DAI ... esti sub oricine care se da ... fie si cu un cazan de 30 ani vechime .Asta e parerea mea si sunt destul de convins ca destui gandesc asa ...
De cum isi alege Sebastian concurentii s-a mai discutat enorm ... oricum el nu s-a dat NICIODATA la o cursa LEGALA cu STI`u in aceasta configuratie ... sau macar pe aproape ... deci din punctul meu de vedere masina lui nu are nici o treaba cu acest top ... ca in capul nostru realizam ca masina lui este destul de buna nu e vina lui ... ci poate meritul .. dar retine NOI i-am dat acest titlu de Nr.1 in ROMANIA ... el nu a demonstrat asta decat in curse ilegale si cu extrem de putine persoane la fata locului care s-au certat enorm cu privire la rezultat.Deci e vina noastra ca acceptam asta ... nu e vina lui ca promoveaza aceasta idee ca ar fi Nr.1 in Romania ... fiecate dintre noi vrea sa fie Nr.1 .... uni muncesc mai mult alti ai putin pt a ajunge acolo ... sau altii DELOC ... Sebastian a muncit cel mai mult pe forum si la ilegale si a ajuns acolo unde a dorit ... si cum spuneam numai din vina noastra ca tinem cont tot timpul de aceasta masina FANTOMA .. care exista fizic si scriptic dar nu si practic ... |
e cam acelasi lucru pe care il aveam si eu in minte,dar spus cu alte cuvinte,mai bine alese...mesajul meu suna a provocare catre Sebastian tocmai bazat pe faptele descrise de tine mai sus...vreau sa inceteze "suprematia" unei masini care nu a demonstrat decat f putine lucruri in confruntari ilegale pana acum pe strada , in contradictie cu alte masini,poate inferioare ei,care au alergat de le-au sarit capacele si ale caror proprietari au dreptul sa isi dea cu presupusul...bineinteles ca nu-i dictez cum si cu cine sa se dea,stiu pe pielea mea ce inseamna chibitii de pe margine care te imping sa iti alergi masina doar de dragul spectacolului,un spectacol pe banii tai...ceea ce ziceam eu anterior venea exact sa evidentieze spusele tale despre masina fantoma si proprietarul ei...si cu asta punem punct.
|
Si eu sunt de acord ca totusi cineva trebuia sa iasa in strada sa vada ce si cum ... numai ca e un pic LAME din partea grecului sa vina la curse iarna . Daca Pepy i-ar propune o cursa pe 10.000 euro pe pista cu lipici in Ungaria oare ce ar face grecul ? E frumos sa apari si sa urlii ca esti tare pe asfalt inghetat cu 4wd , nu ?
Si ca sa fim on topic ... Pepy nu numai ca are tepi ... se si vopseste !!!! |
Quote:
|
sebastian cu CZR ar fi fff interesant cu pepy sa ma- dat si rezultatul se stie
|
cine s-a dat cine? sau ce se stie ca nu inteleg?
|
Quote:
CZR l-a batut pe Pepy acum cam 100 cai in urma . Nu stiu daca intelegi . Cat despre CZR vs Sebastian ... hai sa fim totusi serios. Eu am vazut ambele masini mergand nu cred ca are rost cursa. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning