![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
Consola de la boxele spate...cam mult de munca pana sa ajungi efectiv la boxe. - Scoti plafonierele spate - Desfaci tapiteria ce imbraca stalpul spate, are 2,3 surubele mici de 8..plus clipsuri de plastic - Scoti tetriele,tragi de ele in sus pana ies - Scoti sezutul banchetei spate, la fel tragi in sus, are pe fiecare parte cate un suport metalic - Apoi partea pe care stai cu spatele, are 2 suruburi, de 13parca, si trebuie la fel sa o tragi in sus pana iese de pe niste sine - Trebuie sa desfaci suruburile de fixare a centurilor de siguranta - Trebuie sa desfaci suportul de pe mijloc,unde intre tetiera aia mica,acolo e un imbus mic - Consola in sine are niste nituri de plastic(nustiu cum sa le spun), ar fi bine sa ai de rezerva daca rupi vreunul. - Ultima chestie,trebuie sa desfaci ramele de plastic prin care trec centurile de siguranta - Ca sa ai acces usor la boxe,spatiu sa le desfaci,cred ca ar trebuii desfacute si centurile cu totul |
2 Attachment(s)
Quote:
+2 poze !! Poza 1 . Prima tura a lu soramea cu masina :( Poza 2 . Primul meu cauciuc de 19 taiat :( |
off fetilii astea:P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
o poza mai clara ... |
Quote:
|
Ai avut ghinion :D
Eu n'am taiat nici unu toata iarna :D am facut doar o galma la unu :shock: |
Quote:
Quote:
Asta e :D mergem inainte :D... Astazi am luat modulu audio de la reparat !!!! In sfarsit am gasit un om capabil sa il repare ... !!! Nu sunt inca hotarat daca sa iau suspensie sau sa fac muzica si interiorul !!! |
Suspensie :shock:
Te prinde vara fara :D |
Quote:
|
+1 pentru suspensie
|
lasa man ca se rezolva...si eu am o sora (in locul tau ii puneam in carca si caucicu:)) )
|
Quote:
Quote:
|
superba ... in realitate e bestiala felicitari lui cristi ptr toata munca depusa ......
|
Fa-i suspensia,cum ti-am zis eu in pm, nu o sa-ti para rau. Si iti raman bani si de alte treburi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning