![]() |
Re: Evenimente auto-moto in ARAD sau din alte zone
Quote:
|
2500 forinti... cred ca e cam pe la aceiasi suma in ambele locatii :)
|
Quote:
cred ca ajung si eu |
4 Attachment(s)
Un mic teaser de la Tuning Show 2011 Budapest (26.03.2011):
|
4 Attachment(s)
Si inca un mic teaser cu Drag Race-ul de pe aeroportul de langa Kiskunlachaza (26.03.2011):
|
Se pare ca afost foarte fain
Imi pare rau ca nu am putut veni ,dar na este bebele pe primul loc Poate data viitoare Daci baga cumva mai multe poze si filme Si sa nu uiti sa imi faci si mie un cd Merci |
frumos;))
cand o sa fie si la arad asa ;) |
Niciodata...
Au cu totul alt nivel la ce inseamna tuning. |
Am facut un Thread dedicat evenimentului de tuning auto Tuning Show Budapest 2011
|
48 Attachment(s)
Las Vegas Arad 2011.03.27 "duminica"
|
Quote:
Sunt si in Romania foarte multe masini frumoase, "tunate", ingrijite si oameni cu pasiune mare. Este doar o parere personala :-) |
Ramona ai dreptate. Si in Bucuresti spre exemplu cred ca sunt masini modificate care se ridica la rangul celor din vestul Europei, asta daca vom compara evenimentele de tuning din capitalele Romaniei si Ungariei, doar ca Budapesta este mai aproape de Arad decat Bucurestiul. Si la 4tuning Days, de exemplu, sunt masini frumos modificate, cu multa pasiune si gust.
|
Sincer credeam ca vor fii ma-i multi din Arad care au venit la cele doua evenimente din Ungaria oricum ati pierdut vedeti in inagini femei masini si muzica muzica ceva nemaivazut
|
Intr-adevar ceva deosebit.Foarte multe masini iar calitatea masinilor ireprosabila.Cel putin din punctul meu de vedere sunt mult peste ca si stil de modificat si nu se poate compara cu masinile de la noi.Cred ca pot sa numar pe degetele de la o mana masinile de la noi care chiar au ce cauta la un Tuning Show
|
de 1 mai am auzit ceva miscare la noi in arad sau pe 7 mai nu stiu sigur am auzit doar...!:D:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning