![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
Va prezint Porsche Turbo sponsorizat de MONSTER ENERGY ;);):lol:
|
Ce se intampla pe acest topic cam liniste?
P.S. cand se face polul ca nu am fost atent? |
7 + 7 = 14 Mai, poimaine.
|
Eu in weekend.ul asta voi avea de rezolvat ceva probleme asa ca il rog pe oltcit rally team sa faca maine mai spre seara poll.ul ... daca voi mai avea ceva timp imi voi posta si eu masina, daca nu asta este.
Multumesc. |
La orele 20:00 o sa fac topicul.:shock:
BAFTA LA MASINI! |
Bafta tuturor si asteptam ca pollu sa fie facut azi!:twisted:
|
4 Attachment(s)
Gata si Porsche.ul meu.
PS: giugiu@ daca nu vezi bine, oltcit rally team a scris in postul lui ca va face poll.ul pe la ora 20, iar postul a fost scris astazi, deci, implicit poll.ul se va face astazi !!!! Tie chiar iti place sa te bagi in seama ? |
NU imi place sa ma bag in seama ....dar ca si in alte dati cum ati zis ca faceti si dregeti(si nu sa facut nimic)
P.S vad ca de data asta sa tinut de cuvant!Daca ai ceva personal cu mine vb pe privat si gata!:evil: |
OK, se pare ca am reusit sa castig :D Va multumesc inca o data pentru voturi ;)
Urmatoarea tema este Subaru Impreza 2004/2007/2009, insa fiti atenti pentru ca puteti prezenta numai unul dintre modlele de mai sus :!: REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze (fata, spate, lateral, optional) prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) @ daca vor fi date ca tema doua modele ale aceleiasi masini, useri vor trebui sa aleaga doar unul dintre acele modele si sa posteze pozele dupa cum scrie mai sus* -daca un user nu indeplineste regulile, acesta poate fi descalificat -realizarea poll-ului de votare se va face de catre ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema. |
4 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru poze insa nu stu cum sa fac poze in NFSU2 :D so My Car :
Attachment 1480773 Attachment 1480774 Attachment 1480775 Attachment 1480776 |
4 Attachment(s)
Ma bag si eu :) Impreza 2007
|
So SST se pare ca iar nu ai postat pozele cum trebuie :???: .... ce ar trebui sa facem ???
|
4 Attachment(s)
Gata ! |
nu stiu cum trebe sa fac ca vreau sa particip si eu....postez direct pozele?
|
DA! Pui pozele cu masina si ATAT, cat de greu poate fii frate ?!
Vezi ca masina e Subaru, nu pune alta masina ca nu intri in editia asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning