Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

DolusD 16-09-06 14:25

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

In primu rand nu imi bat joc femei si nu o sa fac prostia sa zic ca nu am incredere in ea sau sa-i arat acest lucru dar nu las niciodata garda jos pt ca e mai bine !

EvLSant0S 16-09-06 16:08

cel mai lejer merge cu

"cui pe cui se scoate"

.. sau nush ,cel putin asta amers pana acum ,cel mai bine ,cel mai lejer, cel mai frumos
daca stiti vreo metoda mai buna/rapida, share :D

unu rau 16-09-06 16:16

cum e asta cu "cui pe cui se scoate" ??? ca sunt interested

unu rau 16-09-06 22:54

adica faza cu .. sa gasesc alta ... am icnercat si asa .. chiar daca au fost doar de caateva zile ... si pot sa zic ca a mers asta... nu 100% dar 70 & 80 a mers...
why bother ... pan la urma

dexter_20 17-09-06 09:35

Bagami-as pwela si cu fetele astea! Azi "hai acasa ca mi-e dor de tine,vreau sa te vad" si tot felu de vrajeli si apoi...."Mai bine ramanem doar amici si gata! e mai bine pt amandoi". La dreaq m-am imbatat k porcu in disco si gata! Dak o mai tin mult asa ma duc la calugarie! Macar sa stiu una si buna.

Mustang 17-09-06 09:53

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 556390)
Bagami-as pwela si cu fetele astea! Azi "hai acasa ca mi-e dor de tine,vreau sa te vad" si tot felu de vrajeli si apoi...."Mai bine ramanem doar amici si gata! e mai bine pt amandoi".

asta e definitia femeii =))
ca nu stie ce vrea de la viata :lol: :lol: :lol:

dexter_20 17-09-06 10:12

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 556399)
asta e definitia femeii =))
ca nu stie ce vrea de la viata :lol: :lol: :lol:

Mai rau e ca nu stiu cand o sa afle cineva vreodata chestia asta. Eu deja sunt in cautarea de alta, pt ca nu are rost sa stau dupa ea. Ce plm....

Mustang 17-09-06 10:18

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 556417)
Mai rau e ca nu stiu cand o sa afle cineva vreodata chestia asta. Eu deja sunt in cautarea de alta, pt ca nu are rost sa stau dupa ea. Ce plm....

bv bv...
asta trebe sa faci ;)

dexter_20 17-09-06 11:14

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 556422)
bv bv...
asta trebe sa faci ;)

Sunt patit si acum stiu cum trebe actionat in faze de genu asta.

unu rau 17-09-06 12:32

cum cum ? :P

dexter_20 17-09-06 13:01

Iti trebuie vointa, alta fata si nu in ultimul rand prietenii langa tine.Mai merge si faza cu bautul da nu recomand.

DolusD 17-09-06 17:38

Prietenii langa tine ???eu nu cred ca e bine sa asculti de prieteni intr-o relatie pt ca poate la unu din pretenii tai i so pus pata pe femeia ta si incearca sa te combine sa o lasi ca nu-i buna sau pwla mea , chestii de astea .Am ascultat si yo de un tovaras si i-am dat verde la femeie si a 2-a eram pe cartier amandoi si am trecut pe langa ea si el cica se duce acasa (m-am bunghit ,,,) si m-am dus direct unde statea ea si el era cu ea la scara incerca sa o combine (nu o lasa sa plece acasa ,ce animale de oameni daca nu vrea femeia nu tre` sa o tii cu forta ) si i-am zis calendaru in vreo 3 versiuni si m-am impacat cu ea (o fost mai bine asa) !

unu rau 17-09-06 17:45

asta cu prietenii io zic cai buna .. de ex la mine ... mau ajutat mult .. ... dar cum a zis DolusD. incercau sa ma convnga ...
pe parcusu relatiei mele cu aia .. ma cam toti imi ziceau cai panarama si alea alea .. si ca sa am grija .. io nu iam crezut :P dar avura drepatte intrun fel ..

dexter_20 17-09-06 18:22

Prieteni sunt cei care sunt alaturi de tine atunci cand te desparti de una,nu cei care incearca sa ti-o fure!Si inca ceva: nu se merita sa te certi cu prietenii pt o fata pt k fata vine si pleaca,dar prietenii raman. Mie imi pare rau ca nu am ascultat de prieteni cand mi-au spus cu cine umblu eu,dar chestia era ca mi-au spus dupa ce am facut 1an de relatie cu respectiva si mi-a fost greu sa cred. Acum ii cred.Chestia e ca eu am apucat sa o cunosc asa cum a vrut ea sa o cunosc,nu cum e ea de fapt si nah,cand o stii de fata cuminte si alea alea iti e foarte greu sa crezi pe altcineva care iti zice contrariul.

Bmw_Rulllzzz 17-09-06 18:28

mdeaa.........

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning