![]() |
nu are treaba filmatul cu un aparat foto digital de catre un oarecare doritor de o amintire placuta, mai bine v-ati uita printre voi pretenii mei ca aveti cartite infiltrate, daca nu-i cunoaste-ti pe aiai care ii luati cu voi pe unde mergeti voi sa va dati, renuntati la idee ba chiar le puteti rupe nasu din start, daca tot aveti chef de dat cu brandu.
|
nu are X Team cartitze infiltrate stai tu calm :twisted: erau niste trecatori in port atunci! de la noi cine filmeaza nu difuzeaza pe post in nici un caz garantez!
|
aseara ,fiind sambata seara a mai iesit ceva ?ptr ca am vazut ce abureala a iesit vineri.deja sunt satul de faze \"mergem,dregem,facem\"
|
Aseara nu a mai iesit nimic, cel putin cit am stat eu, ceatza groasa cred ca afost de vina, am vazut multe masini iesite, dar nimic concret, poate diseara oameni buni , daca vremea va tine si un pic cu noi poate cine stie.
|
io zic sa luati o miiiica pauza
ati vazut ce s-a intamplat vineri seara?TOATE echipajele au fost pe teren asa ca va recomand putina \"liniste\".... |
Re:
Quote:
|
si yo propun sa facem o pauza...sa mai hibernam draq...
mai odihniti si voi masiniile.. :roll: |
deci 2night nimic ?
nu-mi vine sa cred .... si eu care contam pe ceva in seara asta ... :( |
Re:
Quote:
|
pai cum facem sa aflu si eu ? poti sa imi dai un indiciu ceva ? astept un pm daca consderi ca e cazul .... merci anticipat
|
Re:
Quote:
we were close :)) |
gheza ?
|
Re:
Şi uite aşa se mai trezeşte cāte unu' şi postează aiurea... - Gabi |
Re:
Quote:
|
se pliktisesc si ei la munca ma :twisted: n-au activitate dak nu-i sezonu :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning