Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

krys 03-05-07 10:28

Re: accidente in bacau

:) jtiu chiar ma interesasem de un kit si mai multe modificari stopuri faruri ma gandeam aqm de unde sa fac rost de bani chiar vroiam sa o si inscriu si aqm numai am ce face q ea :(

TheFasterMan 03-05-07 10:30

pai urmarisem pe forum ce aveai de gand sa faci....dar acum ti-a distrus toate planurile.....:cry: :rolleyes2

krys 03-05-07 10:47

:) ma izbit un gagiu din onesti cu un opel astra caravan rosu domnescul il cheama poate il stii

aleks 03-05-07 10:49

krys, calm man, calm, poate e mai bine asa, ti-am spus...
iti spun pe mess mai multe ;)

BogdanAG 03-05-07 11:20

Lasa Cristi ... tot raul spre bine bine k nu a intrat in mine k asta era al-3lea :))) Oricum tzi-au dat astia dauna totala, asta inseamna k iti iei baniii pe ea shi ramai shi cu epava. Oricum tipul avea vreo 80 ... destept baiat :)
Apropo, facea ca o mashina de tuns iarba, nu mai avea viaza lunga in mainile tale :)))

MON-u 03-05-07 16:19

Quote:

Originally Posted by krys (Post 881946)
s-a intamplat sambata seara ma facut varza varza....Mi-a strambat jumate de masina :( nici o portiera nu se mai inchide bine

Imi pare rau pt tine!Cred k el cel mai rau lucru care ti se poate intampla dak esti pasionat de masini!Bafta si numai bine!;)

Bmw_Rulllzzz 03-05-07 23:59

azi am avut si eu o intamplare neplacuta :( dar din fericire am casco :)

sageata 04-05-07 00:19

tabla se indreapta sau se schimba, bine ca iesim teferi din masini. sa ne fereasca dumnezeu de mai rau.

Bmw_Rulllzzz 04-05-07 00:33

ai perfecta dreptate ;)

® Al3cS ® 04-05-07 23:01

5 Attachment(s)
Sa readucem toppicul la viata :)) Un "mic" accident
P.S Pozele nu sunt facute de mine :)
Multumiri fotografului :twisted:

Boasa 04-05-07 23:37

zici ca-i suspendata in aer..

sageata 05-05-07 01:19

meserias gagiu'. oare s-a straduit mult? in orice caz soferii de la wurth, arabesque si pagini aurii sunt profesori in domeniu, dupa taximetristi. afaceristi mari, se grabesc sa faca miliarde, sa-si poata plati cavourile si locurile de veci. in orice caz, interesanta pozitie. as vrea sa n-o pot realiza si eu.

Fram 05-05-07 13:08

ce sa-i faci daca taximetristi din ziua de azi nu mai acorda prioritate.. omu se fereste de ei, prioritate avand si face praf 4 masini din care una o urca in copac... si cel mai comic e ca taximetristul fuge dar ii cazuse numarul de pe fata cand l-a sters passatul care nu a mai putut evita apoi intra in cele 4 masini parcate...

to_the_limit 05-05-07 17:15

scuza-ma nu o fi acordat prioritate taxiul,dar viteza celui care a maturat cele 4 masini de acolo nu e in nici un caz legala sau normala pentru portiunea aia de drum,avand in vedere ca trece si printr-o intersectie cu 10 m mai jos.

Fram 05-05-07 20:18

am uitat sa-ti mai precizez ca s-a panicat si a apasat acceleratie in loc de frana :)

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning