![]() |
Re: accidente in bacau
:) jtiu chiar ma interesasem de un kit si mai multe modificari stopuri faruri ma gandeam aqm de unde sa fac rost de bani chiar vroiam sa o si inscriu si aqm numai am ce face q ea :(
|
pai urmarisem pe forum ce aveai de gand sa faci....dar acum ti-a distrus toate planurile.....:cry: :rolleyes2
|
:) ma izbit un gagiu din onesti cu un opel astra caravan rosu domnescul il cheama poate il stii
|
krys, calm man, calm, poate e mai bine asa, ti-am spus...
iti spun pe mess mai multe ;) |
Lasa Cristi ... tot raul spre bine bine k nu a intrat in mine k asta era al-3lea :))) Oricum tzi-au dat astia dauna totala, asta inseamna k iti iei baniii pe ea shi ramai shi cu epava. Oricum tipul avea vreo 80 ... destept baiat :)
Apropo, facea ca o mashina de tuns iarba, nu mai avea viaza lunga in mainile tale :))) |
Quote:
|
azi am avut si eu o intamplare neplacuta :( dar din fericire am casco :)
|
tabla se indreapta sau se schimba, bine ca iesim teferi din masini. sa ne fereasca dumnezeu de mai rau.
|
ai perfecta dreptate ;)
|
5 Attachment(s)
Sa readucem toppicul la viata :)) Un "mic" accident
P.S Pozele nu sunt facute de mine :) Multumiri fotografului :twisted: |
zici ca-i suspendata in aer..
|
meserias gagiu'. oare s-a straduit mult? in orice caz soferii de la wurth, arabesque si pagini aurii sunt profesori in domeniu, dupa taximetristi. afaceristi mari, se grabesc sa faca miliarde, sa-si poata plati cavourile si locurile de veci. in orice caz, interesanta pozitie. as vrea sa n-o pot realiza si eu.
|
ce sa-i faci daca taximetristi din ziua de azi nu mai acorda prioritate.. omu se fereste de ei, prioritate avand si face praf 4 masini din care una o urca in copac... si cel mai comic e ca taximetristul fuge dar ii cazuse numarul de pe fata cand l-a sters passatul care nu a mai putut evita apoi intra in cele 4 masini parcate...
|
scuza-ma nu o fi acordat prioritate taxiul,dar viteza celui care a maturat cele 4 masini de acolo nu e in nici un caz legala sau normala pentru portiunea aia de drum,avand in vedere ca trece si printr-o intersectie cu 10 m mai jos.
|
am uitat sa-ti mai precizez ca s-a panicat si a apasat acceleratie in loc de frana :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning