![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
mersi pt. poze............saluta-i pa meseriasi :razz: bordul rosu si albastru sau rosu si bleau deschis se poate??? acum e tirziu dar vb. maine la tel.
bafta! |
ai facut pana acu vreun punto ? daca da cam in ce bani ar duce si cat ar dura ...
|
Hellloooooooooo
|
Daniel mai esti pe aici?! ne vedem si noi in wkd asta sa terminam masina?
Au mai ramas usile.. |
e la munca ..vine mai pe seara... ;)
|
scuze daca am parut nepoliticos.eu sunam atunci doar sa intreb daca aveti putin timp liber sa imi dati ceasurile jos sa vedem cate led-uri sunt. asa am sa fac...anunt din timp. 10x baieti
|
nu ai fost nepoliticos, ideea e sa nu te superi tu ca te-am refuzat de mai multe ori...
TAZ, poti veni la atelierul de pe Viilor simbata crisstiann, se poate face cu bleu+rosu, iese foarte fain monk, n-am facut punto, dar n-ar strica sa incercam sa-l facem pe al tau... ce zici? Lucian, Vio lucreaza foarte mult zilele astea, chiar eu l-am ajutat intr-o noapte... nu cred ca poate accelera treburile! |
Duminica masina intra la vopsit. Sa-mi spui daca ma duc in vitan sa-mi caut un bord .
|
nu fii ridicol, nu cred ca e nevoie de asa ceva... daca tot vrei sa iei ceva din tirg, poate geamul de bord... desi nu cred. las ca mai bine ti-l face Vio.
Acum 2 min am vb cu el si lucreaza la cadrane in Corel pt ca ii este foarte greu cu poza aia pe care mi-ai dat-o. O sa iasa benga |
0723 264 207 eu, Dsign
0723 823 679 Soran |
sal
spune-mi, te rog, cat m-ar costa ledurile bagate in soclu pentru un bord de calibra mi le bag eu in lacasuri cand o sa-l desfac (acu mi-e frig sa bag surubelnita in ea) astept n raspuns ady |
nu este o chestie de genul plug&play... o astfel de lucrare presupune modificari ample in tabloul de bord, pentru ca noi inlocuim cele 4 becuri cu aprox 15-20 leduri
|
3 Attachment(s)
din prima in a doua se poate face ?
doar ca vreau si lcd-ul cu kilometrajul facut tot alb (nush daca nu cumba e o problema) pt ca el afiseaza rosu deschis pe rosu inchis. celelalte sa fi in limita sa nu deranjeze ochiul, nu chiar alb care sa deranjeze. vreau daca nu e prea mare deranju un raspuns pe PM pt ca mai uit sa citesc threadu asta. (eventual si un pret estimativ) |
7 Attachment(s)
@monk, ai un mesaj privat
am facut un logan MCV, am testat cu aceasta ocazie cit de practic e "autobuzul" facut la Mioveni: am ramas placut impresionat poze de la locul faptei, cu fapta comisa |
Quote:
dar denumirea lor parca aia e... prinde bine la public.. PLASMA :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning